AZERBAYCAN’A BAYRAKLI DESTEK

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Azerbaycan’a destek amacıyla Soğuksu Mahallesi’nde esnaflara Türk ve Azerbaycan bayrakları dağıttı. Tayfur yaptığı açıklamada, “Biz iki devlet, bir milletiz. Her zaman can Azerbaycan’ın yanındayız” diye konuştu

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, yönetim kurulu ile birlikte tam kadro Azerbaycan’a destek amacıyla Soğuksu Mahallesi’nde esnaflara Türk ve Azerbaycan bayrağı dağıttı.

Esnafları tek tek dolaşarak hem sorunlarını dinleyen hem de Türk ve Azerbaycan Bayrağı dağıtan Başkan Semih Tayfur, “Yönetim Kurulu üyelerim ile birlikte Azerbaycan ordusunun ve kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek amacıyla esnaf ve vatandaşlarımıza Türk ve Azerbaycan bayrağı dağıttık. Çünkü Azerbaycan dost değil, kardeş ülkedir. Türk milleti her zaman olduğu gibi bu harekette de Azerbaycan halkının yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Biz de İYİ Muratpaşa İlçe Başkanlığı olarak, Azerbaycan ordusunun ve kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek amacıyla esnaf ve vatandaşlarımıza Türk ve Azerbaycan bayrağı dağıttık. Muratpaşa’nın dört bir yanına dağıtmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ESNAF KAMPANYADAN MEMNUN

Azerbaycan’ın yanında olduklarını belirten esnaflar ise, dağıtılan Türk ve Azerbaycan bayrağını işyerlerine astılar. İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur ve Yönetim Kurulu’nun başlattığı Azerbaycan’a destek hareketi ile ilgili konuşan bir esnaf, “Bu çalışmadan dolayı İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na teşekkür ediyorum. Azerbaycan ve Türk Bayrağı’nı iş yerimize asarak Azerbaycan’ın yanında olduğumuzu her daim göstereceğiz” dedi.

MAHALLE TEMSİLCİLERİNE ONUR BELGESİ

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Soğuksu Mahallesi temsilcileri Muzaffer Şallı ve Semra Cürek’e İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirdikleri özverili çalışmaları ve hizmetleri için ‘Onur Belgesi’ verdi.

HABER MERKEZİ