Başkan Tavlı, güven tazeledi

AK Parti Alanya 8. Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Mehmet Şarani Tavlı, yeniden ilçe başkanı seçildi. Tavlı 277, Sabri Tos 100 oy alırken, 3 oy ise geçersiz sayıldı.

AK Parti Alanya 8. Olağan İlçe Kongresi, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Saat 13.00’te İstiklal Marşı okunması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan kongrede, 400 delegeden oy kullandığı seçimle yeni ilçe başkanı belirlendi. AK Parti Genel Merkezi’nin onayıyla yeniden aday gösterilen Mehmet Şarani Tavlı ile eski ilçe başkan yardımcılarından Sabri Tos, başkanlık için yarıştı. Kongreye, Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu da katılarak destek verdi. Seçim sonucunda Mehmet Şarani Tavlı, delegelerin çoğunluğunun oyunu alarak yeni AK Parti Alanya İlçe Başkanı seçildi.

BAŞKAN ÇETİN’DEN TEBRİK MESAJI

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Alanya İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Tavlı için tebrik mesajı yayımladı.

Çetin, tebrik mesajında şu ifadeleri kullandı:

“8.Olağan Alanya İlçe Kongremizde İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Şerani Tavlı Başkanımızı tebrik ediyorum. Bundan önce olduğu gibi Başkanımızın durmadan, yorulmadan ilk günkü aşkla koşacağına inancımız tamdır. Hayırlı, uğurlu olsun.”


SERİK İLÇE KONGRESİ YARIN

AK Parti Serik İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi ise 13 Ekim Pazar (yarın) saat 14.00’te Tosunoğlu Plaza Düğün Salonu’nda yapılacak. AK Parti Serik’te mevcut ilçe başkanı Ahmet Söker tek aday olarak seçime gidecek. AK Parti Finike İlçe Kongresi 19 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’de Finike Gençlik ve Spor Merkezi’nde yapılacak. Aynı gün AK Parti Kemer İlçe Başkanlığı 8. Olağan Genel Kongresi de yapılacak. AK Parti Kemer İlçe Kongresi saat 14.00’da gerçekleştirilecek.

AKSEKİ VE İBRADI 20 EKİM’DE

AK Parti Akseki İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi ise 20 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Osman Yüksek Serdengeçti Kültür Merkezi’nde yapılacak. Aynı gün AK Parti İbradı İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi de gerçekleştirilecek. AK Parti İbradı İlçe Kongresi saat 11.00’de Muammer Aksoy Kültür Merkezi’nde yapılacak. AK Parti Korkuteli İlçe Kongresi Belediye Toy Düğün Salonu’nda yapılacak. Öte yandan 26 Ekim Cumartesi günü ise saat 10.00’da Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi’nde AK Parti Gündoğmuş İlçe Kongresi ve aynı gün saat 13.00’da Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda AK Parti Manavgat Başkanlığı 8. Olağan Kongresi yapılacak.

AK Parti Antalya’da ekim ayında toplam 9 ilçe kongresi tamamlanacak. AK Parti Aksu, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı, Kumluca, Kaş, Demre, Elmalı ve Gazipaşa ilçe kongreleri ise kasım ayı içerisinde gerçekleştirilecek.