BAŞKAN TAŞ VE MİLLETVEKİLLERİ KOMİSYONCULARLA GÖRÜŞTÜ

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, beraberindeki millletvekilleriyle Demre'de komisyoncular, üreticiler ve muhtarlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, milletvekilleri, il ve ilçe yöneticilerinin katıldığı toplantıda, Demreli komisyoncular, üreticiler ve mahalle muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Demre Ziraat Odası'na gerçekleşen ziyarette yapılan toplantıya AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya milletvekilleri Tuğba Vural Çokal, Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Kemal Çelik, Atay Uslu, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Geyik Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Doğan, Ak Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Demre Komisyoncular Derneği Başkanı Fatih Tural, belediye meclisi üyeleri, komisyoncular, üreticiler ve partililer katıldı.

“ÇÖZÜME KAVUŞACAK”

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, "Türkiye'nin her yerine yaş sebze gönderen, dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan sizleri selamlamaya, sorunlarınızı dinlemeye geldik. Seçim yok. Biz seçim olmadan da sizleri ziyaret ediyoruz. Batı Antalya'nın yol sorunu çözüme kavuşacak. Burada dinlediğimiz sorunları, yetkililere ulaştıracağız. Komisyoncular, üreticinin sigortasıdır. Hep birlikte üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

“ENERJİ SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu da şunları söyledi:

"20 yıldır vatandaşın içindeyiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik, çözüm ürettik. Millet AK Parti'ye güvendi. Dünyada artan enerji fiyatlarından dolayı, pandemiden dolayı sorunlar var. Tarımda girdi fiyatları arttı. Bunları görüyoruz. Bu sorunları çözecek olan bu ülkedeki tek lider Recep Tayyip Erdoğan'dır. Göreceksiniz gerekli tedbirleri alacağız. Enerji sorununu çözeceğiz. Bize güvenmeye devam edin."

Başkan Taş ve milletvekilleri, toplantının ardından Demreli mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Demre'deki 17 mahallenin sorunlarını dinledi.

DHA