Başkan Söker pazarcılarla bir araya geldi
AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker pazarcı esnasını ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinledi. Söker, her zaman pazarcı esnafının yanında olduğunu belirtti.

AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker pazarcı esnasını ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinledi. Söker, her zaman pazarcı esnafının yanında olduğunu belirtti.
AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, Serik Pazar Pazarı’nda bulunan esnafları ziyaret etti.
Başkan Söker, pazarcı esnafına hayırlı işler dilerken,
alışveriş yapan vatandaşlar ile sohbet etti.
Ahmet Söker, Serik Pazar Pazarı’nda bulunan esnaflar ve
vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşların ve esnafların istek ve talepleri
tek tek dinledi.
Yoğun ilgi ve güler yüzle karşılanan Söker’e ziyaret boyunca
İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.
Vatandaşlarla bir araya gelip
istek ve taleplerini dinlediklerini belirten Söker, “Bugün de esnafımıza
hayırlı işler dileyip vatandaşlarımızın hatırlarını sormak istedik. Görmüş
olduğumuz ilgi de bizi fazlasıyla memnun etti” dedi.
“BU YOLDA BİZİM
YAKITIMIZ GÖNÜLDEN MUHABBETTİR”
Bu tarz buluşmaların kendilerini motive ettiğini belirten Söker, “Bu yolda bizim yakıtımız gönülden muhabbettir. Bu sıcaklığı ve samimiyeti de pazarlarımızda fazlasıyla buluyoruz. Hemşerilerimizle kucaklaştığımız, hasret giderdiğimiz bir günü daha geride bıraktık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını Serik’li hemşerilerimize ilettik. İstek ve taleplerini dinleyerek, çözüm yolları üzerine konuştuk. Bizlere kucak açan ve hoş sohbetleriyle günümüzü güzelleştiren herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
AK Parti Alanya eski İlçe Başkanı Mustafa Toklu, partisi tarafından önemli bir göreve getirildi. Toklu, AK Parti Genel Merkez kararı ile Doğu Marmara Koordinatörlüğü görevine atandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''10 bini Milli Eğitim Akademisine olmak üzere toplam 25 bin yeni öğretmen ataması sürecini başlattığımızın müjdesini paylaşmak istiyorum'' dedi.
CHP'nin eski Genel Başkanı merhum Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, normal doğum pankartına gelen eleştirilere, “Sezaryen lobisinin sezaryeni niye savunduğunu bilmiyor muyuz? Bol para kazanma aracı. Maddi kazanç olmasa kim uğraşır gereksiz sezaryen ile? Doğal doğuma karşı mı CHP?” ifadeleri ile yanıt verdi.
MHP Antalya İl Başkanı Başdanışmanı görevine atanan Medine Yapılmışev’ın MHP Korkuteli İlçe Başkanlığı görevi sona erdi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya’da yaşanan izinsiz gösterilerde tutuklu ya da gözaltında kimsenin olmadığını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Ayrışan dünyada diplomasiyi sahiplenmek’ temasıyla düzenlenen 4. Antalya Diplomasi Forumu’nda, 14 devlet ve hükümet başkanı ve 1 özerk yönetim lideriyle bir araya geldi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak.
Antalya Diplomasi Forumu’na katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Lider Haber TV’ye konuştu. Bakan Göktaş, “Türkiye, çözüm noktasında neler yapabileceğini bütün dünyaya bir kez daha duyurmuş oldu” dedi.
Antalya Diplomasi Forumu’nun (ADF2025) kapanışı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan tarafından yapıldı. Diplomasinin dönüştürücü bir akıl ve onarıcı bir irade olduğunu vurgulayan Fidan, “İsrail'in uyguladığı soykırım karşısında Filistinlerin sesi olmaya kararlıyız. Suriye'nin güvenliği ve istikrarına yönelik tehditlere karşı mücadeleyi sürdüreceğiz” dedi.
Antalya Diplomasi Forumu’nda zorla yerinden edilmenin küresel etkileri konuşuldu. Bangladeşli danışman Md. Touhid Hossain, Myanmar’daki çatışmalar nedeniyle ülkelerine dönemeyen binlerce Rohingya çocuğun "gelecekten umudunu kestiğini" belirtirken, Dış İlişkiler Direktörü Murat Yeşiltaş ise Suriyelilerin gönüllü dönüşünün ancak Suriye’de güvenlik, siyasi istikrar ve ekonomik yeniden yapılanmayla mümkün olabileceğini vurguladı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz