Başkan Söker, ‘Akıllı kavşak’ projesini yerinde inceledi
AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, Sanayi Kavşağında yapımı tamamlanan ve hizmete açılan ‘Akıllı kavşak’ projesini yerinde inceledi.

AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, Sanayi Kavşağında yapımı tamamlanan ve hizmete açılan ‘Akıllı kavşak’ projesini yerinde inceledi.
AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker ‘Akıllı kavşak’
projesini inceleyerek, açıklamalarda bulundu. Akıllı kavşağı söz verdikleri
tarihten 3 gün önce açtıklarını belirten Söker, emeği geçen herkese teşekkür
etti.
SÖZ VERİLENDEN 3 GÜN
ÖNCE AÇILDI
AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, Sanayi Kavşağında
gerçekleştirdiğimiz ‘Akıllı kavşak’ projesinin söz verilenden 3 gün önce
açıldığını belirterek, “Sanayi Kavşağında gerçekleştirdiğimiz ‘Akıllı kavşak’
projemiz bugün itibariyle hizmete girmiş bulunmaktadır. Daha önce basın
mensuplarımızda yaptığımız toplantılarda bu projenin bayramın 1. günü
açılacağını ifade etmiştik. Şimdi projeyi söz verdiğimizden 3 gün önce açarak
bayram öncesi vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde seyahat etmelerini
sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha önce de yetkililerimizin ve milletvekillerimizin
söyledikleri gibi AK Parti İlçe Yönetimi olarak Serik'te vatandaşlarımızın
bakış açısıyla olaylar yaklaşıyoruz. Bakıp, inceleyip, gözlemleyeceğiz. Eğer
yeterli katkıyı ve faydayı sağlamaz ise bu kavşağımıza ve diğer kavşaklarımıza
da farklı çözüm yollarına gideceğiz. Bu çözüm yollarının neler olduğunu çok
uzun yıllardır Antalya’da yapılan AK Parti hizmetlerinde herkesin gördü.
Gerektiğinde katlı köprülü kavşaklar vb. gibi hizmetleri nasıl yaptıysak bunlar
da o şekilde gerçekleştireceğiz. Ancak dediğim gibi bugün açtığımız ‘Sanayi
Akıllı Kavşağı’nı bir süre vatandaşlarımızın kullanıp değerlendirmelerine göre
hareket edeceğiz” dedi.
“BUNUN DIŞINDA YİNE
BİR İKİNCİ ÜST GEÇİT PROJEMİZ VAR”
Genpa kavşağında da turizm sezonun bitmesinden sonra benzeri bir akıllı kavşak projesini hayata geçirerek orayı rahatlamayı planladıklarını söyleyen Söker, “Bunun dışında yine kısa vadede hayata geçireceğimiz Genpa Kavşağı ile Sanayi Kavşağı arasında modern bir üst geçitlimiz var. Kapalı asansörlü bütün vatandaşlarımızın kullanımına uygun bir şekilde yapılacak ve bu bölgemize de üst geçit kazandıracağız. Bunun dışında yine bir ikinci üst geçit projemiz var. Onunla ilgili değerlendirmelerimizi, nereye yapılacağı ile ilgili görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ben bu vesileyle tamamlanarak hizmete açılan Sanayi Akıllı Kavşağının, Serik’imize, komşu ilçelerimize Antalya’mıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu hizmetler için İl Başkanımız Ali Çetin’e Milletvekilimiz Kemal Çelik’e, Antalya Milletvekillerimize, Karayolları Genel Müdürlüğümüze, Bölge Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bir kez daha bütün vatandaşlarımıza mübarek Ramazan Bayramlarını kutlarken sağlık sıhhat huzur diliyorum. Tatil için yola çıkacak bütün vatandaşlarıma da kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyorum. Lütfen bütün vatandaşlarımız trafik kurallarına uysunlar, aşırı hız yapmadan sevdiklerine kavuşsunlar. Tekrar hayırlı bayramlar diliyor bayramınızı kutluyorum” şeklinde konuştu.
HABER MERKEZİ
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Ramazan Bayramı’nda görev yapan kamu personeline ziyarette bulundu.
Antalya ile Konya arasındaki ulaşımı hızlandıracak Alacabel Tüneli’nde çalışmalar sona yaklaşıyor. 14 kilometre uzunluğundaki tünelin bu yıl içinde tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.
Antalya – Altınyaka – Kumluca yolundaki heyelan ve çökmeler nedeniyle ulaşıma tek şeritten izin veriliyor.
AEDAŞ’tan alınan bilgiye göre Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Antalya’da elektrik kesintisi yaşanmayacak.
Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda sadece 10 kilometrelik mesafeye kar yağdı.
Yurdun birçok yerinde yağışlı hava etkisini sürdürürken Antalya’da da Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde hava, parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
Antalya’nın Alanya ilçesinde 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem ilçe merkezinde ve yakın 5 mahallede hafif şekilde hissedilirken bazı vatandaşlar korkarak dışarı çıktı.
Ramazan Bayramı, Müslümanlar için büyük öneme sahip bir ibadet ve kutlama dönemi olarak Antalya'da yarın başlayacak.
Antalya’da AK Parti ulaşım altyapısının güçlendirilmesi amacıyla önemli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirilirken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın ülke genelinde ayrılan toplam 111.5 milyar TL’lik bütçesinden Antalya’ya 9 milyar TL’lik bir pay ayrıldığı belirtildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 29 Mart Cumartesi günü Antalya’nın hava durumu parçalı ve çok bulutlu olması tahmin ediliyor.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz