BAŞKAN SARIGÜL’DEN ÇAVUŞOĞLU’NA ÖVGÜ

Türkiye Değişim Partisi tarafından düzenlenen, ‘İktidara Hazırlık Merkezi’ açılış programı Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün katılımıyla gerçekleşti. Sarıgül’ün, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu hakkında söyledikleri dikkat çekti. Sarıgül, “Tüm ülkelerle barış içerisinde olmamızı sağlayan Mevlüt Çavuşoğlu’na saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum” dedi

Türkiye’nin dört bir tarafında düzenlenen Türkiye Değişim Partisi ‘İktidara Hazırlık Merkezi’ açılış programı dün Antalya’da dün bir otelde gerçekleştirildi. Açılış toplantısına Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün yanı sıra il ve ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileri ile partililer katıldı.

ÇAVUŞOĞLU’NA ÖVGÜ

Antalya İl Başkanlığı Binası’nın açılışını yapmak üzere Antalya’ya gelen Genel Başkan Mustafa Sarıgül, partisinin ilkelerini ve Antalya değerlendirmelerini paylaştı. Konuşmasının başında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na selam yollayan Başkan Sarıgül, “Antalya’dan ülke siyasetine kazandırılan Dışişleri Bakanı olarak kendisini dikkatle izlediğimiz, ülkemizde yıllar önce Dışişlerinde kaybettiğimiz güzellikleri tekrar tüm ülkelerle barış içerisinde olmamızı sağlayan Mevlüt Çavuşoğlu’na saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

HEDEF: ANA MUHALEFET

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin önceliğinin ana muhalefet olduğunu belirterek, “Türkiye’de önce muhalefetin 1’inci partisi olacağız. Önce ana muhalefet olacağız. Sonra da inşallah iktidar partisi olacağız. Kendimizi yenileyerek, kısır tartışmalardan uzak, ülkemizi geleceğe taşıyacak, gündemi biz belirleyeceğiz. Bizim davamız,  gençler ve çocukların güzel eğitim alması, farklı görüşlerdeki herkesin birbirine saygı göstermesi. Bizim davamız ülkemizde huzur sağlamak, toplumun sorunlarına çözüm bulma davasıdır. Bu soruların çözümü ‘Değişim’den geçiyor. Tüm engelleri aşacak, teşkilatımızın çalışmalarıyla başarıya ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

“DEĞİŞİM BAŞLADI”

Türkiye Değişim Partisi Antalya İl Başkanı Arman Karadağ da değişimin başladığını ve artık durdurulamayacağını vurgulayarak, “Şefkati, sevgiyi, saygıyı getiriyoruz, hukukun üstünlüğünü, tam demokrasiyi, herkese eşit adil davranışı getiriyoruz. Barışçı, anlayışlı, şefkatli yaklaşım var. Odak noktamız insan olacak. İnsanların kalbine dokunmaya geliyoruz Ulu önderimiz gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılapları ışığında vatan, millet,  bayrak yolumuz olacaktır. Bu yoldan asla geri dönmeyeceğiz” diye konuştu.

FATMA ARSLAN