Başkan Özboz’dan Muhtar ziyaretleri

AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Gülçin Özboz Antalya’da bulunan Muhtarları ziyaret etmeye devam ediyor.

AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Gülçin Özboz Antalya’da bulunan Muhtarları ziyaret etmeye, hız kesmeden devam ediyor. 


Başkan Özboz, Muhtarları Muhtarlık binalarında ziyaret ederek, onlarla istişarelerde bulundu.


AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Gülçin Özboz ilk olarak Konyaaltı Doyran Mahalle Muhtarı Mehmet Akkaya’yı ziyaret etti. Özboz, Konyaaltı Öğretmenevleri Mahalle Muhtarı ve aynı zamanda Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı olarak seçilen Mihriban Sarı ile bir araya geldi. Başkan Gülçin Özboz, Öğretmenevleri Mahalle Muhtarlığının ardından Konyaaltı Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Gonca Ilgın’ı ziyaret etti. Konyaaltı ziyaretlerinin ardından Muratpaşa İlçesine geçen AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülçin Özboz, Üçgen Mahalle Muhtarı Aynur Baycın’ı ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Gülay Eser’i ziyaret etti.


Özboz’a ziyaretlerde AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.


Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Özboz, “Konyaaltı Doyran, Öğretmenevleri, Pınarbaşı Mahalle Muhtarlarımızı ve Muratpaşa Üçgen, Cumhuriyet Mahalle Muhtarlarımızı ziyaret ederek, istişarelerde bulunduk. Antalya’mız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.