BAŞKAN ÖMER İŞLEK’TEN SAHİLE ZİYARET

Yaptığı projeler ile adından söz ettiren Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Sahil Antalya Yaşam Parkı işletmesini yürüten ALSE Yönetim Ofisi’ne ziyarette bulundu

Antalya’nın gözbebeği olan ve birçok vatandaşın uğrak yeri haline gelen Sahil Antalya Yaşam Parkı’nın işletmesini yürüten ALSE’ye Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek ve beraberindeki heyet dün akşam saatlerinde ziyarette bulundu. ALSE Yönetim Ofisi’nde, Genel Müdür Doğan Balakan’ın misafirperverliğinde gerçekleşen ziyarette, pandemi kuralları göz önüne alınarak istişarelerde bulunuldu. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

PROJELERİN BAŞKANI

Korkuteli’ne hizmet için yola çıkan ve Korkuteli Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ömer İşlek ilçede yaptığı projeler ile adından söz ettirdi. Türkiye genelinde yerel yönetimler üzerine yaptığı çalışmalar ve projeler ile dikkatlerini üzerine toplayan Başkan İşlek, bu doğrultuda hedeflerine adım adım ilerlemeye devam ediyor. Başkan İşlek, Korkuteli’ne kazandırdığı; Korkuteli Mahalle Parkları, Cumhureli Projeleri, Kapalı Hayvan Pazarı, Kanal Korkuteli Projesi, 1071 Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor yerleşkesi, Altuncan Hatun Kadın Merkezi ve Seyir Park Projesi ile ilçeyi yeni bir çehreye kavuşturdu.

AHMET ARĞILLI