Başkan Kuluöztürk güven tazeledi

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Antalya Şubesi 6’ncı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

İrem Güneybaz/Zehra Tekeci

Mimar Sinan Kongre Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen genel kurul toplantısına, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Kemal Çelik, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya İl Sağlık Müdürü İsmail Başıbüyük, Sağlık- Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Sağlık- Sen Antalya Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk, sendika yönetimi, şube başkanları ve sendika üyeleri katıldı.

SAĞLIKTA BAŞARININ KARŞILIĞI VERİLECEK

Genel kurul toplantısında konuşan, AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, sağlık çalışanlarının insan ve toplum sağlığı için önemine değinerek, Türk sağlık çalışanlarının çok fedakar ve kahraman olduklarını söyledi. Sağlık alt yapısında Türkiye’nin ve Antalya’nın çok güçlü olduğunu vurgulayan Çelik, sağlık çalışanlarına ve sendikalarına destek vermeyi sürdüreceklerini dile getirerek, “Sağlık çalışanlarına karşı hepimiz hassasız. Mecliste çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah ağustos ayında güzel müjdelerle geleceğiz Sağlıkta elde edilen başarının karşılığı sağlık çalışanlarımıza verilecek” diye konuştu.  Çelik, genel kurulda yeniden başkan seçilen Sinan Kuluöztürk’ü tebrik ederek, kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.

SAĞLIK SEKTÖRÜNE TAM DESTEK

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise, Türkiye’de son 20 yılda sağlık sektöründe çağ atlandığını ifade etti. Taş, sağlık çalışanlarının bu süreçte pandemi başta olmak üzere büyük fedakarlıklarda bulunduğunu dile getirerek, “Sağlık sektöründe hizmet veren herkesin yanındayız. Çünkü bugüne kadar sizler hep bize destek verdiniz. Sizler bizim yanımızda oldunuz, bizler de sizlerin yanında olacağız. Yeni seçimleri, başkanımızı tebrik ediyorum. Kongremiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

SENDİKAL MÜCADELE SÜRÜYOR

Sağlık- Sen Genel Başkanı Semih Durmuş da, Sağlık- Sen tarafından yürütülen projelere ve sağlık çalışanlarının yaşadığı sorunlara ilişkin bilgi verdi. Durmuş, sağlık çalışanlarının tüm sorunlarına karşı sahada mücadeleye devam ettiklerini söyledi. Sendikal mücadelenin önemine değinen Durmuş, “Sağlık çalışanlarının geleceğinin yeniden inşa edilmesi konusunda sendika olarak büyük bir sorumlulukla mücadele ediyoruz. İnşallah çabalarımızın karşılığını alacağız. Bu kapsamda Antalya şubemizin 6’ncı olağan genel kurulunu tebrik ediyor, seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

“YAPACAK ÇOK İŞ, ATACAK ÇOK ADIM VAR”

Sağlık- Sen Antalya Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk, göreve geldikleri günden bu yana  “Emanetiniz, emanetimizdir” sloganıyla yürüttükleri davalarında başarı dolu yılları geride bıraktıklarını söyledi. Kuluöztürk, “Bu güne kadar hedefleri,  hayalleri olan ve inanmış gönüllerin  azimli kadroları olarak hep beraber birikmiş sorunlarla mücadele ettik. Önümüze gelen tüm engelleri aşıp üyelerimizin emanetini koruduk. İşte bu gayretli ekiple,  Sağlık-Sen Antalya Şubesi bugün 7bin 400 üye sayısına ulaşıp bir marka haline geldi. Bizler köklü bir sendikanın mirasçıları, büyük bir sendikanın temsilcileriyiz. Hala yapılacak çok iş, atılacak çok adım var” ifadelerini kullandı.

Sağlık-Sen Antalya Şubesi 6’ncı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın ardından yapılan seçimlerde Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk yeniden başkan seçildi.