BAŞKAN İŞLEK’TEN ÜRETİCİLERE MÜJDE!

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, ilçedeki hayvan üreticileri ve besicilere süt ve besi yemi desteğinde bulunulacağını duyurdu.

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, ilçede hayvan üreticiliği ve besicilik yapan vatandaşların üretimine katkıda bulunmak amacıyla süt ve besi yemi desteğinde bulunulacağını açıkladı. Başkan İşlek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Cümleten hayırlı cumalar. Değerli hayvan üreticileri ve besicilerimiz, bugünden itibaren Kapalı Hayvan Pazarı ve Borsamızda besin değerine göre en ucuz yem tedariğini yapabilirsiniz. Korkuteli Belediyesi olarak sizlere bir nebzede katkı sağlayabilmek adına, fabrika fiyatları ile yem tedariğimiz sizler talep ettikçe her daim devam edecektir. Az laf, çok iş.”

“3'ER ÇUVAL VE BELİRLİ PERİYOTLARDA”

Başkan İşlek açıklamasına şöyle devam etti:

“Üretiminize bir nebze de olsa katkı verebilmek amacıyla besin değeri yüksek küçükbaş ve büyükbaş süt ve besi yemlerini Korkuteli Belediyesi Kapalı Hayvan Pazarı’mızdan fabrika fiyatları ile temin edebilirsiniz. İlçelimizde ikamet eden kayıtlı her hayvan üreticisi ve besicimize stokçuluk oluşmaması amacıyla 3'er çuval ve belirli periyotlarda verebileceğiz” dedi.