BAŞKAN İŞLEK DUYURDU!

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Kumluca Güreşleri'nde sakatlk geçiren Başpehlivan Ali Gürbüz’ün MR çekimleri ve doktor kontrolleri sonucunda 10 gün dinleneceğini ve antrenmanlara katılamayacağını duyurdu.

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

“Değerli güreş severler; Türkiye Cumhuriyeti Başpehlivanı Güreşçimiz Ali Gürbüz’ün bugün yapılan MR çekimleri ve doktor kontrolleri sonrasında 10 gün dinlenmesi gerektiği kararı verilmiştir. İnşallah dinlenme sonrası yapılacak son kontrollerle antrenmanlarına başlayarak, dualı çayıra eskisinden daha iyi bir durumla dönecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

NE OLMUŞTU?

Başkan İşlek, dün yaptığı açıklamada, “Değerli Korkuteliler, Kıymetli güreş severler; Bugün yapılan Kumluca Güreşleri’nde Başpehlivanımız Ali Gürbüz talihsiz bir sakatlık geçirmiştir. Yarın çekilecek MR sonucuna göre yeni bir bilgilendirme yapılacaktır. Bu vesile ile başlayan yeni Güreş sezonunda hiçbir pehlivanımızın sakatlık geçirmemesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Dualarımız Ali Gürbüz ile” açıklamasında bulunmuştu.

HABER MERKEZİ