Başkan ile görüştü, kararını verdi: Nuri Şahin kalıyor

Antalyaspor’da kalıp kalmayacağı merak konusu olan Nuri Şahin, kararını verdi. Başkan Sabri Gülel ile baş başa yemek yiyen genç çalıştırıcı, gelecek sezon da takımda kalma yönünde karar aldı.

Süper Lig’de beklenilenden daha kötü bir sezon geçiren Antalyaspor’da Futbol Sorumlusu Nuri Şahin’in geleceği merak konusu olurken, taraflar ortak noktada buluştu. 3 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına karşın Kırmızı-Beyazlılarda kalmaya sıcak bakmayan genç teknik adam, Başkan Sabri Gülel ile yaptığı görüşmenin ardından fikrini değiştirdi.

BERABER YEMEK YEDİLER

Antalyaspor yönetimine devam etme konusuna olumsuz baktığını bildiren Nuri Şahin’in fikrini değiştiren gelişme Başkan Sabri Gülel ile yaptığı görüşme oldu. Antalya’nın lüks bir restoranında baş başa yemek yiyen Başkan Sabri Gülel ile Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, ortak noktada buluşurken devam kararı alındı.

ADNAN BAŞKAN’DAN PAYLAŞIM

2026 yılına kadar Antalyaspor ile sözleşmesi bulunan Nuri Şahin’in devam kararına gönderme yapan isim ise Kırmızı-Beyazlıların Basın Sözcüsü Adnan Başkan oldu. Sosyal medya hesabından Nuri Şahin ile olan fotoğrafını paylaşan Başkan, “Hayallerimiz için yeniden başlıyoruz” notunu düştü.


YARDIMCILARI AYRILDI

Sezona 5 kişilik ekibiyle başlayan Nuri Şahin, sezonun sona ermesiyle birlikte 2’sini kaybetmiş olacak. Sezonun devam ettiği dönemde Michael Lindeman’ın ayrılık kararı aldığı Antalyaspor’da Alfons Groenendijk de gelecek sezon Kırmızı-Beyazlılarda olmayacak. Nuri Şahin’in bu iki ismin yerine takviye yapmak için çalışmalara da başlayacak.

HULL CITY VE BAŞAKŞEHİR İSTİYORDU

 Kırmızı-Beyazlılarla devam kararı alan Nuri Şahin, ayrılma olasılığına karşın birçok kulübün de radarına girmişti. Emre Belözoğlu’nun alternatifi olarak düşünülen Nuri Şahin, hem Başakşehir’in hem de Hull City’nin listesinde yer alıyordu.