BAŞKAN HANÇER GÜVEN TAZELEDİ
TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi 16’ncı dönem başkanlık seçimlerini kazanan mevcut Başkan Okan Hançer güven tazeledi.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi 16’ncı dönem başkanlık seçimlerini kazanan mevcut Başkan Okan Hançer güven tazeledi.
Antalya’da kentinin gündemini oluşturan meslek odaları 2022 başkanlık seçimleri tamamlanmaya yaklaştı. Dün gerçekleşen TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi 16’ncı Dönem başkanlık seçimlerinde ise mevcut Başkan Okan Hançer yeniden seçildi. TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’nde gerçekleşen seçimlerde, 3 sandık kuruldu.
Harita Ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesinin Antalya, Burdur ve Isparta’dan katılan 750 üyesi, yeni yönetimi tespit etmek için oy kullandı. Seçim sonuçlarına göre Okan Hançer yeniden başkan seçildi.
Tek listeyle seçime giden mevcut Başkan Okan Hançer, Lider Medya’ya yaptığı açıklamada, “Bu çatı altında 6 genel kurula katıldım bu 7’nci genel kurulum oldu. Hala ilk günkü gibi heyecanlı hissediyorum. Yönetimim ile birlikte 15’inci dönemde çok güzel çalışmalar yaptık. Ve büyük oranda yönetimi koruyarak 16’ncı dönem adayı olduk. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla daha da güçlenecek ve kurumsal hafızamızı koruyacağız. Geleceğe daha sağlam adımlar atacağız. Yeni dönemde bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Yeni dönemde birçok projesi olduğunu da belirten hançer, ilk olarak tarımsal alanlara düzenleme yapacaklarını kaydetti.
Haftalık hava durumu tahminlerini açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Hava Tahmin Uzmanı Fevzi Burak Tekin, “Antalya’da önümüzdeki iki gün boyunca yağışı göreceğiz sağanak ve yer yer gök gürültülü. Sağanak yağış gerçekleşecek salı ve çarşamba günü. Perşembe ve cuma günü ise yağış ara verecek fakat Antalya'da hava sıcaklığı genellikle 17 ile 19 derece arasında seyredecek” dedi.
AK Parti Antalya heyeti, Antalya Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret ederek Kaş’ta artan kaçak villa yapıları ve ilçe genelindeki sorunları görüştü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 7 Nisan Pazartesi günü Antalya’nın hava durumu parçalı çok bulutlu olması tahmin ediliyor.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 7 Nisan Pazartesi günü Antalya’daki 10 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Antalya'da 9 günlük bayram tatilinin son gününde tatilciler ve kent sakinleri Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Kimi vatandaşlar denize girerken, kimileri ise sahilde kitap okuyup kumsalda oturmayı tercih etti.
CHP’nin 21. Olağanüstü Kurultayı’nda eski genel başkanların adı okunurken Deniz Baykal’ın adının pas geçilmesi büyük tepkiye neden oldu. Bu durumun üzüntü verici olduğunu söyleyen CHP’li eski milletvekili Yılmaz Ateş,
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Havalimanı Yeni Terminal Binalarının açılışını 12 Nisan’da gerçekleştirecek.
Yurdun birçok yerinde yağışlı hava etkisini sürdürürken Antalya’da da Ramazan Bayramı tatilinde hava, parçalı ve çok bulutlu olacak.
Gençlerin yeni medya ve dezenformasyon farkındalığının artırılmasını amaçlayan “Gençler Arası Medya ve İletişim Projesi” (GAMİP) Antalya Çalıştayı sona erdi.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 6 Nisan Pazar günü Bayram tatili devam ederken, Antalya’daki 6 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz