BAŞKAN GALİP İLYA LİDER TV’YE KONUŞTU

Lider TV ekranlarında yayınlanan Dobra Dobra programının bu haftaki konuğu, Prof. Dr. Ümit Özdağ tarafından 26 Ağustos’ta kurulan Zafer Partisi’nin Antalya Kurucu İl Başkanı Galip İlya oldu. Başkan İlya, Zafer Partisi’nin Türkiye’ye üçüncü cephe olarak doğduğunu açıkladı.

Lider TV’de siyasetin nabzını tutan Dobra Dobra programına bu hafta, 26 Ağustos’ta yeni kurulan Zafer Partisi Antalya Kurucu İl Başkanı Galip İlya konuk oldu. Prof Dr. Ümit Özdağ’ın Genel Başkanlığı’nı yaptığı Zafer Partisi’ne 6 Kasım’da Antalya Kurucu İl Başkanı olarak atanan Galip İlya, Zafer Partisi’nin kuruluş amacı ve hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

 “SORUNLARA ÇÖZÜM ARAYACAĞIZ”

Antalya’daki hedeflerini belirten Başkan İlya, “Antalya’da gireceğimiz her seçimde en yüksek milletvekilliğini, en çok belediye başkanlığı meclis üyesi çıkaran il başkanı olmak istiyorum. Bunun için yıllarca siyasetin içerisinde oldum. Antalya’ya yapılan hizmetlerden halk memnun değil. İnsanlar yapılacak olan yatırımlarda sadece yol, sokak, bahçe çalışması değildir, yerel yönetimler o halkın tamamının ihtiyaçlarına kulak verecek yatırımları da yapmak zorundalar. Yönetime talip olduysanız sorunlara çözüm arayacaksınız. Antalya’nın trafiği her geçen gün zorlaşıyor” diye konuştu.

“İYİ PARTİ’DE İYİ OLAMADIK”

İYİ Parti’den ayrılma sebebini anlatan Başkan Galip İlya, “İYİ Parti’de, biz yapıyı ve gidişatı sıkıntılı gördüğümüz için hayal kırıklığına uğradık. Biz İYİ Parti’de iyi olamadık. Bize iyi gelmedi. Ayrılmakla iyi yapmışız diye düşünüyorum. İYİ Parti’de ülkücüler temizlendi, kalmadı. Biz Ülkücüler, siyaseti kişilere bağlı yapmadık. Bu konuda gördüğümüz yanlışı bir an önce telafi ettik. Yanlıştan dönmekte bir erdemliktir. İyi Parti’de başlangıçta söylenenlerin dışına çıkılmıştı. Üstü kapatılmaya çalışılan konular vardı” dedi.

YÖNETİMDE TECRÜBELİ İSİMLER

Zafer Partisi Antalya İl Yönetimi listesini açıklayan Başkan İlya, “Eski Teşkilatçı Ömer İpek var. Siyasete yeni yüzler bulmakta benim önceliğim oldu. Tabi ki çekirdek kadroda tecrübeli isimler olmakla beraber yeni yüzler olacak. Geçmişte başka partide görev yapmış Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Orgil Konuk hocam, kadın ve çocuklardan sorumlu. İY Parti’de görev yapmış aynı misyondaki arkadaşlarımızdan da birçok isim var. Ayrılıp bize geldiler beraber çalışacağız” ifadelerini kullandı.