Başkan Ercengiz yeniden aday

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde yeniden belediye başkan adayı olduğunu duyurdu.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde öncesi yeniden aday olduğu açıkladı. Başkan Ercengiz son kez adaylık başvurusu yaptığını dile getirerek şunları söyledi, “Değerli yol arkadaşlarım, 2003 yılında başladığımız belediye serüvenimiz, onurlu bir adaylık ve kazanılmış bir zaferle devam etti. 2019'da ikinci kez Belediye Başkanı seçildik ve 10 yıldır Burdur için gece gündüz çalışıyoruz. 10 yıl önce devraldığımız belediye 23 Milyon Dolar borçla zor bir dönemden geçerken, bugün 265 Milyon TL'lik yatırımı hayata geçirdik. Makine parkımızı güçlendirdik, üretim kampüsleri kurduk, vizyon projeler gerçekleştirdik.

İlk dönem borçla mücadele ederken, ikinci dönemde altyapı yatırımlarıyla kenti geleceğe taşıdık. Cumhuriyet Yaşam Merkezi, Katı Atık Bertaraf Tesisi, Atık Su Arıtma Tesisi gibi önemli projelerle çevreye duyarlılık sağladık. Park sayısını artırarak 150'ye çıkardık, şehirler arası otobüs terminalini yeniledik, tarihi değerleri restore ettik. Engelsiz kafe, belediye kreşleri gibi sosyal projelerle toplumu kucakladık.

Yerelde kazandığımız güveni, genel seçimlerde artan oy oranlarıyla gördük. Birlikte, güçlü bir şekilde Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını daha da yükseklere taşıma hedefimiz var. Gelecek için bize düşen görevi tamamlamak, Burdur'u daha yaşanabilir, daha huzurlu bir kent haline getirmek istiyoruz. Yeniden aday adaylığı başvurumu gerçekleştiriyor, partimize ve Burdur'umuza hayırlı olmasını diliyorum. Birlikte, kazanacağız” dedi.

HABER MERKEZİ