BAŞKAN DELİGÖZ: TEKNİK EKİP VE OYUNCULARA GÜVENİYORUM

TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Serik belediyespor Kulübü Başkanı Halil Deligöz, evinde oynadığı Bodrumspor galibiyetinin ardından basın toplantısı düzenledi.

Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Deligöz yaptığı açıklamada, “Ligin 6. Haftasında evimizde Bodrumspor’u konuk ettik. Kadromuzda 6 oyuncumuz sakatlığı nedeniyle kadroda olmamasına rağmen gösterdiğimiz performans ve takım oyunuyla lider Bodrumspor’u  2-1’lik skorla yendik. Bize galibiyeti getiren öncelikle futbolcularımız ve teknik ekibimize teşekkür ederiz. Hafta içi olmasına rağmen tribünleri dolduran ve maç boyunca desteklerini esirgemeyen bu arada centilmenlikten ödün vermeyen taraftarımıza da ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

“MİSAFİRPERVERLİĞİMİZİ GÖSTERDİK”

Başkan Deligöz sözlerine şu şekilde devam etti, “Serik Belediyespor Kulübü olarak evimizde konuk ettiğimiz tüm rakip takım yöneticilerine her zaman misafirperveliğimizi gösterdiğimiz gibi bu maçta da Bodrumspor’un yöneticilerine misafirperverliğimizi gösterdik. Bodrumspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz.”

“DEPLASMANDAN PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ”

Başkan Deligöz, “Önümüzde hafta sonu oynayacağımız Vanspor maçı var. Kulüp olarak 6 sakat 1 cezalı oyuncumuz bulunmasına rağmen kadro olarak maça hazırız ve Van deplasmanından puanla dönmek istiyoruz. Sezon öncesi yaptığımız tüm açıklamalarda dediğimiz gibi biz bu yıl mali disiplini koruyarak teknik heyetin taporu doğrultusunda bütçemize uygun oyuncular alıp, seyir zevki olan, mücadele eden bir takım izleyeceğimizi söylemiştik. Sivas Belediyespor ile oynadığımız maç hariç tüm maçlarda skor ne olursa olsun bunu gösterdik. Teknik heyetime ve oyuncularıma güveniyorum. Onların mücadele azmi geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor” dedi.

HABER MERKEZİ