BAŞKAN’DAN FERNANDO MÜJDESİ

Antalyaspor’da Başkan Aziz Çetin, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak bilgi verdi. Başkan Çetin, Lider Gazete’nin okuyucularıyla paylaştığı haberleri birer birer teyit ederken, Fernando ve Haji Wright hakkında taraftarını rahatlattı. Başkan Çetin, Naldo ve Boffin’in ise tekliflerini kabul etmediğini söyledi.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor’da Başkan Aziz Çetin Radyospor’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Çetin, son gelişmelerle ilgili olarak bilgi verirken, Lider Gazete’nin okuyucularıyla paylaştığı haberleri de birer birer teyit etti.

 

“ANLAŞMA YÜZDE 90 TAMAM”

Başkan Aziz Çetin’in verdiği en dikkat çekici bilgi Fernando Lucas Martins ile ilgili oldu. Lider Gazete’nin Çarşamba günü okuyucularına taşıdığı anlaşmayı Aziz Çetin de doğruladı. Brezilyalı futbolcuyla yüzde 90 anlaştıklarını ve kısa süre içerisinde imza atmayı planladıklarını ifade etti.

KULÜBÜ HENÜZ İKNA OLMADI

Lider Gazete’nin 26 Mayıs’taki manşeti de Aziz Çetin tarafından doğrulanan bir diğer haber oldu. Haji Wright’ın gelecek sezon takımda kalması için kendisiyle anlaştıklarını ifade eden Çetin, başarılı futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Sonderjyske’yle ise henüz anlaşmanın olmadığını vurguladı. Futbolcunun başka takımda oynamak istemediğini de sözlerine ekleyen Çetin, gelecek sezon kadrolarında olacağına inandığını kaydetti.

SİNAN BOLAT OLMADI

Uzun süre görüşülen ve anlaşma aşamasına gelinen Sinan Bolat ile yapılan görüşmelerden de bahseden Aziz Çetin, transferden vazgeçtiklerini söyledi. Lider Gazete’nin dünkü sayısında, “Transferde Westerlo öne geçti, Fenerbahçe’nin ardından Antalyaspor üçüncü tercih durumunda” ifadeleriyle manşetine taşıdığı Sinan Bolat hakkında konuşan Başkan Çetin, “Sinan Bolat ile ilgilendik. Ancak tarzından ve tavrından dolayı kendisine transfer etmeyeceğimi bildirdim” sözlerine yer verdi.

BOFFIN VE NALDO İLE ANLAŞMA YOK

İç transferle ilgili olarak da bilgi veren Aziz Çetin, sözleşmelerini tamamlayan Ruud Boffin ve Naldo ile henüz bir anlaşmanın olmadığını belirtti. Her iki futbolcuya da tekliflerini sunduklarını ve beklemeye geçtiklerini ifade etti.

HAKAN ÖZMERT KALIYOR

Sözleşmesini tamamlayan Hakan Özmert ile anlaşma sağladıklarını ve kaptanın takımda kalacağını söyleyen Başkan Çetin, Doğukan Sinik ile Bünyamin Balcı için resmi teklifin gelmediğini, ancak Avrupa’dan iki kulübün Doğukan Sinik hakkında bilgi aldığına değindi.

HABER MERKEZİ