Başkan Çetin'e Instagram engeli

AK Parti İl Başkanı Ali Çetin'in Instagram hesabı askıya alındı.

Geçtiğimiz hafta AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, düzenlediği basın toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başta olmak üzere ilçe belediye başkanlarına sert eleştirilerde bulunmuştu. Başkan Çetin’in sözleri geniş yankı bulurken Muhittin Böcek de Çetin'in sözlerine karşılık vermişti. Basın toplantısında yaptığı eleştirileri başta Instagram olmak üzere sosyal medya platformlarından videolar ile paylaşan Başkan Çetin’e Instagram engel getirdi.

HESABI KAPATILDI

Trafik, ulaşım, su zammı, sivrisinek, Altın Portakal, vaat edilip yapılmayan projeler gibi Antalya’nın birçok sorununa basın toplantısında gündeme getiren Başkan Çetin, bunları video olarak sosyal medyadan Antalyalılarla paylaştı. Büyük ilgi gören paylaşımların ardından Instagram ‘topluluk kurallarını ihlal’ ettiği gerekçesiyle Başkan Çetin’in hesabını dondurdu. Çetin’in hesabı kısa sürede açılırken Instagram'ın son hamlesi ise ağır oldu. Başkan Çetin’in hesabı Instagram tarafından katılıcı olarak kapatıldı.

SÜREÇ DEVAM EDİYOR

Intagramda yazışmaların devam ettiği fakat herhangi bir ilerlemenin olmadığı öğrenildi. Başkan Çetin’in hesabı yaklaşık 10 gündür kapalı.