Başkan Çetin’den Türel’e tebrik mesajı

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi’nde yeniden MKYK Üyesi olarak seçilen Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Mehmet Tevfik Türel’i tebrik etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi’nde Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Mehmet Tevfik Türel yeniden MKYK Üyesi olarak seçildi. AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin de sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj ile Türel’i tebrik etti.

Çetin, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“8. Olağan Büyük Kongremizde yeniden MKYK Üyesi seçilen Menderes Türel Başkanımızı tebrik ediyoruz. Antalya’mız için, AK Davamız için hep birlikte durmadan yorulmadan çalışmaya devam.”