ALANYASPOR YENİ TESİSİNE KAVUŞUYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanyaspor için Mahmutlar Mahallesi'nde yapımına başlanan tesisler kamuoyuna sunuldu.

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kulüp Başkanımız Hasan Çavuşoğlu ve Yönetim Kurulumuz, Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve diğer protokol üyeleri ile kurum temsilcileri katıldı.

Projeyle ilgili olarak konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Tesisimizin temeli 2 yıl önce atılmıştı. Hafriyat işinde önemli bir yol alındı. Daha sonra duraklama dönemi oldu. Pandemi dönemine de girildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'in de çok ciddi bir rahatsızlığı oldu. Buradan kendisine tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bu tesisin biran önce tamamlanmasını onun da çok istediğini biliyorum. Kendisi bugün aramızda yok ama temsilcileri var. Amacımız bu tesisin hızlı bir şekilde bir yıl içinde bitirilmesidir. Alanya hepimizin. Alanyaspor da hepimizin kırmızı çizgisi. İnşallah Alanya için çok güzel bir tesis olacak" diye konuştu.

HABER MERKEZİ