BAŞKAN ÇAVDAR’DAN ‘ISLAK İMZA’ UYARISI

Antalya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası pandemi döneminde eğitim çalışmalarını sürdürüyor. ASMO Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar, yapılandırmalarda meslektaşlarından yapılan işlemler için müşterilerinden mutlaka yazılı ve ıslak imzalı onay almalarını tavsiye etti.

“E-Uygulamalarda Güncel Değişiklikler” konulu webinar, İstanbul SMMM Odası Eğitim Müdürü SMMM İnci Şalcı’nın sunumu ile Zoom Uygulaması üzerinden gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını yapan ASMO Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar; Antalya’da aşılanma sayısının 1 milyon 400 bin civarında olduğunu ve meslektaşlarının da aşılanmaya hızla devam ettiğini söyledi.

“ISLAK İMZALI ONAY ALIN”

Başkan Çavdar, 7326 Sayılı Yapılandırma Kanunu yürürlüğe girdiğini Ağustos’un sonuna kadar müracaatların olduğunu ve ilk defa bir yılda iki yapılandırma yapıldığını belirtti ve yapılandırmalarda meslektaşlarından yapılan işlemler için müşterilerinden mutlaka yazılı ve ıslak imzalı onay almalarını tavsiye etti. Müşteriler ile yapılan sözleşmeler ile ilgili eskiden gelen sözleşmelerin 15 Eylül 2021 tarihine kadar ya uzatılması ya da yeniden yapılması gerektiğini aksi taktirde E-Birlik ile GİB arasında entegrasyon yapıldığı sözleşme yapılmayan müşterinin beyannamesinin gönderilemeyeceğini söyledi.

“HER GÜN DOĞAR GÜNEŞLER”

Bağımlı çalışan meslek mensuplarımızın maktu aidatları ile ilgili önümüzdeki günlerde güzel bir haber vermeyi umut ettiklerini belirten Çavdar, İstanbul SMMM Odası Başkanı Yücel Akdemir ve İstanbul SMMM Odası Eğitim Müdürü İnci Şalcı’ya eğitimin düzenlenmesinde verdikleri katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Çavdar, “Her Gün Doğar Güneşler, Umutlar Doğar, Yeter ki Bizler Perdeleri Açık Tutalım” diyerek sözlerine son verdi.

HABER MERKEZİ