BAŞKAN BÖCEK’İN ŞATAFATLI SAATİ

Daha önce 1 milyon 371 bin lira değerindeki taktığı saatle gündeme gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu seferde 25 bin 945 dolarlık, yaklaşık 396 bin Türk liralık lüks saati ile gündeme bomba gibi düştü.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ev sahipliğinde yapılan Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması'nın 9'uncusuna katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, burada yaptığı Kültür Parkı ziyaretinde taktığı saat ile gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabı üzerinden Antalyalılarla buluştuğu videoyu paylaşan, Lider Gazete’nin de ‘Halkçı CHP’nin Varsıl Başkanı’ başlığı ile gündeme taşıdığı haberdeki taktığı 1 milyon 371 bin Türk lirası  değerindeki kol saati ile gündeme bomba gibi düşen Başkan Böcek, bu sefer de gerçekleştirdiği Mersin ziyaretinde taktığı 25 bin 945 dolarlık, yaklaşık 396 bin Türk liralık lüks kol saati ile tepkileri üzerine topladı.

SORUNLAR LÜKS SAATLE ÇÖZÜLMEZ

Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması'nın 9'uncu toplantısına katılan Başkan Böcek, burada yaptığı konuşmada, “Genel Başkan Yardımcımız ve belediye başkanı arkadaşlarımızla birlikte 9. toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda her zamanki gibi ülkemizdeki güncel sorunlar, belediyelerimizin sıkıntıları, belediye başkanları olarak taleplerimizi ve aynı zamanda İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu ve Ekrem Bey’e yönelik linç girişimini değerlendirdik. Birçok projeler konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Birlik beraberlik içerisinde bu toplantılarımıza devam edeceğiz. Bundan sonra 10. toplantımızı Eskişehir’de gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Mersin’deki bu toplantı sonrası Kültür Parkı ziyaretindeki bir fotoğraf karesinde taktığı saat ile gündeme gelen Başkan Böcek, toplantıda yaptığı konuşmada ülkenin ve belediyelerin sorunlarına değinirken, taktığı saat lüks saat ile yaptığı konuşma arasında çelişki gösterdi. Ülkenin ve belediyelerin sorunları ortada dururken sözde halkçı bir partiye mensup belediye başkanın lüks ve şatafat içerisinde yaşaması akıllara “Keyfine düşkün bir başkan bu sorunları nasıl çözecek” sorusunu getirdi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI

Sosyal medya kullanıcısı Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç tarafından yapılan paylaşımla gündeme düşen Başkan Böcek’in 25 bin 945 dolarlık saati sosyal medyada büyük bir tepki topladı. Jahrein isimli sosyal medya kullanıcısı Başkan Böcek’e, “Kendisinin ucuz saati bu, bu arada. Normalde daha pahalı saatler sever. Ne iş yapar derseniz kendimi bildim bileli belediye başkanı. Başkan kaç lira maaş alır derseniz: sınırsız” diyerek tepki gösterirken, diğer kullanıcılardan da tepki gecikmedi.