BAŞKAN BÖCEK GÖREVİNİN BAŞINA DÖNDÜ

17 Ağustos’ta koronavirüse yakalanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaşadığı ağır hastalığın ardından 3 Aralık’ta taburcu olmuştu. 5 gündür evinde dinlenen Böcek görevinin başına döndü. Kısa bir açıklama yapan Başkan Böcek, “İlerleyen günlerde basın toplantısı yapacağım. Sizi seviyorum” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos’ta koronavirüse yakalanmış ardından akciğerlerindeki rahatsızlığından dolayı 4 aya yakın hastanede tedavi altında kalmıştı.  3 Aralık’ta taburcu olan Başkan Böcek, 5 gün evde dinlendikten sonra görevinin başına döndü. Büyükşehir’e gelir gelmez, resmi olarak görevine geri döndüğünü belirten Böcek, verdiği dilekçede şu ifadeleri kullandı: “17 Ağustos 2020 tarihinde ayrıldığım hastalık izninden dönerek, 8 Aralık 2020 tarihinde görevime başladım. Bilgi ve gereğini arz ve rica ederim.”

ARTIK MAKAMINDA

Öte yandan makamına geçen ve hızla çalışmalara başlayan Başkan Muhittin Böcek, Antalyalılara seslenerek, “Kıymetli vatandaşlarım, bugün itibariyle görevimin başındayım. Beni bugünlere getiren, dua eden katkı koyan herkese sonsuz teşekkürler. Başkanvekilimizle, Genel Sekreterimizle, daire başkanlarımızla görüştüm. Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla sevgili hemşerilerimin emrinde olmaya, hizmet etmeye devam edeceğim. Sevgili vatandaşlarımdan ricam; kuralları ihmal etmeyelim. Sağlıklı günler diliyorum. Hepinizi çok seviyorum” dedi.

HABER MERKEZİ