BAŞKAN BÖCEK, “DEVAM” DEDİ

Büyükşehir Belediyesi Başanvekili Mehmet Hacıarifoğlu, CHP Grup toplantısı öncesinde Başkan Böcek ziyaretinin detaylarını Lider Gazetesi’ne anlattı. Son yaşanan görevden alınma konusunu Başkan Böcekle değerlendirdiklerini söyleyen Hacıarifoğlu, “Başkanımızla son süreci konuştuk. Parmağıyla tamam işareti yaparak, ‘Dengeleri sağlayalım, devam ifadelerini kullandı” dedi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan son durumları değerlendirmek için Başkan Muhittin Böcek’i hastanede ziyaret eden Başkanvekili Mehmet Hacıarifoğlu, ziyaretin detaylarını gazetemiz muhabirine anlattı. CHP Grup toplantısı öncesinde gazetemize özel açıklamalarda bulunan Hacıarifoğlu, Başkan Muhittin Böcek’in durumdan memnun olduğunu dile getirdiğini belirtti. Hacıarifoğlu, “Başkanımızla son süreci konuştuk, okey işareti yaptı. Çok fazla konuşamadığı için zaten dudak okuyor. ‘Dengeleri sağlayalım, devam’ dedi. Güldü, memnun oldu” ifadelerini kullandı.

“HUKUKSUZ OLDUĞUNU HERKES BİLİYORDU”

Başkan Böcek tarafından önce e imza ile başkanvekilliği görevinden alındığı öğrenilen ardından İçişleri Bakanlığı tarafından kabul görmeyen belge hakkında konuşan Başkanvekili Mehmet Hacıarifoğlu, “İçişleri Bakanlığı tarafından bu işin hukuksuz olduğu, vali beye yazılı olarak iletildi. Dün gece de bana resmi olarak iletildi. Neticesinde zaten durumun bu şekilde olduğunu herkes biliyordu. Hukukçular da kabul ediyordu. Biz görevimizin başındayız” diye konuştu.

ÇEVİKOL İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME YAPILACAK

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Çevikol ile aralarında yaşanan uyuşmazlık ile ilgili nasıl bir yol izleyeceğine önümüzdeki günlerde karar verileceğini açıklayan Hacıarifoğlu, “Nasıl bir yol izleyeceğimize bakacağız. Henüz konu çok yeni. Göreve tekrar başlayalım, bunlara sonra bakacağız.  Oturup konuşacağız, henüz net bir karar vermedik. Toplantımızda konuyu değerlendireceğiz” sözlerine yer verdi.

FATMA ARSLAN

ÖZEL HABER