Başkan Aputkan kapıyı açık bıraktı

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın AK Parti’den istifa etti. Aputkan, “Şimdilik bağımsız kalacağım ama sonrası ne olur kimse bilemez” dedi.

Birbiri ardına yaşananlar üzerine Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın  bugün saat 17.00'de bir açıklama ile AK Parti’den istifa edeceği iddia edilmişti.

Ancak Başkan Aputkan planladığı istifayı öne alarak şu açıklamayı yaptı, "AK Parti adayı olarak 2019 da seçimlere girdik. Serik halkının teveccühü bizlerden yana oldu. 4.5 yıldır hem meclis üyelerimiz em de çalışma arkadaşlarımızla birlikte ilçemize hizmet ettik. Bugünden itibaren ben başta tüm siyasi partilerin meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Bizim meclis kararlarımıza baktığınız zaman genel manada bir ittifak vardır. Meclis ve komisyon kararları ittifak halinde geçer. Bizim derdimiz ilçemize yapılacak olan hizmetlerin gündeme getirilmesi. Destekleri için meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Partimden istifa ediyorum. Kalan süremi de bağımsız olarak devam edeceğim. Kalan 4 aylık sürede de ne yapabiliriz deyip hizmetlerimize devam edeceğiz. Şimdilik bağımsız kalacağım ama sonrası ne olur kimse bilemez" dedi.  

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın  yaptığı bu açıklama İYİ Parti'ye geçmek için kapıyı açık bıraktığı söylemlerine neden oldu.