BAŞKAN ALKAN GÜN BAŞLIYOR’DA

Lider Haber’de yayınlanan Gün Başlıyor programının konuğu, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlık seçimlerinde, bin 901 oyla galip gelen Mehmet Ali Alkan oldu. Başkan Alkan, “2019 yılında haksız olarak uzaklaştırılmış olduğum görevime hakkımla geriye döndüğüme inanıyorum” dedi.

Geçtiğimiz pazar günü yapılan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlık seçimlerini, bin 901 geçerli oyla kazanan Mehmet Ali Alkan, Lider Haber’de yayınlanan Gün Başlıyor programına konuk oldu. Geçen dönemde Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda başkanlık görevini yapan Başkan Alkan, yeni dönemdeki vaatlerini gündeme getirerek önemli açıklamalarda bulundu.

“GASP EDİLMİŞTİ”

Gün Başlıyor programında konuşan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, “Bizi sevenlerin, bize inananların ümidini boşa çıkarmadık. 2019 yılında haksız olarak uzaklaştırılmış olduğum görevime hakkımla geriye döndüğüme inanıyorum. O hak bizimdi, ayak oyunlarıyla, kumpaslarla bizden bir şekilde gasp edilmişti. Esnafa kendimizi, projelerimizi anlattık. Biz düne bakmıyoruz, dün dünde kaldı. Dündeki gibi ayrımcılık yapmıyoruz, yapmayacağız. Ben bu dönem içerisinde 2.5 yıl boyunca yapmış olduğu görevlerden dolayı kendisine şahsım ve Yönetim ve Denetim Kurulu’m adına teşekkür ediyorum. O bize etmedi ama biz ona ediyoruz” dedi.

“OYUNLARINI PAYLAŞACAĞIM”

Başkan Mehmet Ali Alkan, kendisinden önceki dönemde yapılanları kamuoyuyla paylaşacağını ifade ederek, “Çarşamba günü itibariyle odayı devralmayı düşünüyoruz. Tahminimce yasal prosedür Çarşamba günü olur. Sizlerin arayıcılığıyla orada yapılan ayak oyunlarını, ne varsa ne yoksa hepsini kamuoyuyla paylaşacağım. Bazı duyumlarımız var, ben duyumlarla hareket etmeyeceğim. Bazı şeyleri tespit ettiğim zaman kamuoyuyla paylaşacağım. Benim taraftarlarımdan onların tarafına hiçbir hakaret, hiçbir küçük düşürücü bir olay çıkarmadık. 21 Ekim 2019’daki devir teslim evraklarını gösterdiğimde 95 sayfa ile şimdide alıp geleceğimiz devir teslim evraklarıyla kıyaslayacağız. Vahim bir mali tabloyu bekliyorum” diye konuştu.

“HİZMET ETMEYE GELİYORUZ”

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından şoför esnafının da etkilendiğini belirten Başkan Altan, “Esnaf koronavirüs gibi ciddi bir salgın atlattı. Her vatandaşın aldığı gibi bizim esnafımız da yara aldı. O yaraları sarmak için bu saatten sonra kolları sıvamış bulunuyorum. Yapılması gereken ne varsa, teknik ve profesyonel bir ekiple verdiğim sözlerin hepsini bir bir yerine getireceğimden şüphem yok. Esnaf bizim baş tacımız. Bizim yaptığımız belirlidir. Ama arkada çalışan arkadaşlarımızı göz ardı edemeyiz. Bizi korkudan baskıdan çok gizliden destekleyen oldu. Çok ayak oyunları oldu. Bugünden sonra kendi evleri gibi, kendi taksi durakları gibi, kendi nakliyeci durakları gibi, kendi iş yerleri gibi gelip gidebilirler. Çünkü orası onların. Biz oraya hizmet etmeye geliyoruz” şeklinde konuştu.