Başkan adayı Orhantekin: Kumluca’nın sorunları çok iyi biliyoruz

Cumhur İttifakı Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, Kumluca Öğretmenevi’nde, Eğitim Bir-Sen ve Türk Eğitim-Sen üyeleriyle bir araya gelerek projelerini anlattı.

31 Mart yerel seçimlerine 37 gün kala belediye başkan adayları çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Cumhur İttifakı AK Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin’de Kumluca Öğretmenevi’nde, Eğitim Bir-Sen ve Türk Eğitim-Sen üyeleriyle bir araya geldi.

“BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Toplantının açılışında konuşan Eğitim Bir-Sen Kumluca Temsilcisi Ramazan Fahri Güven, yaklaşan yerel seçimler öncesi, AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin’in kendilerini ziyaret etmesinden dolayı mutluluk duyduklarını söyleyerek, “Hüseyin hocam, kendisi eğitimci, yani içimizden biri. Bundan dolayı, biz eğitimciler olarak başkanlığı kazanmasının ardından eğitim alanında birçok sorunumuzun çözümüne katkı sağlayacaktır. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.” dedi.

Türk Eğitim-Sen Kumluca Temsilcisi Selahattin Değirmenci de, hayatta her şeyin başının eğitim olduğunu, eğitimcinin dokunduğu her işin güzel olacağına inandıklarını ifade etti.

Cumhur İttifakı AK Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin de Kumluca’nın sorunlarını çok iyi bildiklerini, bu sorunların çözümü için yola çıktılarını söyledi.

“İLÇEMİZİN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUZ”

Kendisinin de bir eğitimci olduğunu ifade eden Orhantekin, “İlçemizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Biz bu yola çıkarken, ben değil biz diyerek çıktık. Hep birlikte ilçemizin sorunlarının çözümü için ortak akıl ile hareket ederek çözümler üreteceğiz. Bu süreçte sizlerin de desteğine fikirlerinize ihtiyacımız var. Kumluca hepimizin, biz burada sadece günümüzü geçirmeyeceğiz, gelecek nesiller de kalıcı eserler bırakacağız. Sizler de biliyorsunuz ki bir eğitimcinin en iyi sermayesi kalıcı eserler bırakmasıdır.” dedi.