Başkan adayı Orhantekin: Kumluca’mızın Altın Çağını başlatacağız

Cumhur İttifakı Kumluca Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, son beş yıldır Kumluca’da bir çok hizmetin eksik kaldığını, 31 Mart’tan sonra Kumluca’nın, Ak belediyecilik hizmetleriyle ile tanışacağını söyledi.

Partisinin seçim ofisinde vatandaşlarla sohbet eden belediye başkan adayı Hüseyin Orhantekin, vatandaşlara seçim ofisine gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.


Burada vatandaşlara hitap eden Orhantekin, “İlçemizde son beş yıldır bir çok hizmetin yerel yönetim tarafından yapılmadığı hepimizin malumu. Merkezi hükümet tarafından bir çok hizmet yapılıyor. Bunlar arasında yeni hükümet binamız, devlet hastanemizin yeni binası, kanalların ıslah çalışması, köprüler, göletlerin yatırım programında olması gibi. Biz diyoruz ki, 31 Mart’tan sonra merkezi hükümet ile yerel yönetimimizi birleştirince yapacağımız  hizmetlerimiz daha da artacak.” dedi. 


Kumluca’nın acil çözüm bekleyen sorunlarını iyi bildiklerini ve bu sorunlarla ilgili projelerinin hazır olduğunu kaydeden, Cumhur İttifakı Kumluca Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, seçimin hemen ardından eksik hizmetleri tamamlamak ivedilikle çalışmalara başlayacaklarını  sözlerine ekledi.



HABER MERKEZİ