Başkan adayı Esen Diler'den Lider Medya'ya ziyaret

AK Parti’den memleketi Gazipaşa’ya belediye başkan aday adayı olan Esen Diler, Lider Medya’ya ziyarette bulundu. Gazipaşa’nın tek kadın aday adayı olan Diler, hemşehrilerinden destek istedi.

Uzun yıllar yürüttü Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürlüğü görevinden AK Parti’den Gazipaşa’ya belediye başkan aday adayı olmak için istifa eden Esen Diler, Lider Medya’ya ziyarette bulundu. Diler’i Lider Haber TV Haber Koordinatörü ve Lider Gazete Başyazarı İbrahim Okumamış, Lider Gazete Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Faruk Çelik ve Lider Gazete Haber Müdürü Ahmet Arğıllı misafir etti. 


Aday adaylığı süreciyle ilgili bilgiler veren Diler, yerel seçimlerde memleketi Gazipaşa’dan aday olmasının temel sebebinin Gazipaşalılara hizmet götürmek olduğunu ifade etti. Uzun yıllar yürüttüğü kamu görevinde elde ettiği yöneticilik deneyimiyle Gazipaşa’ya hak ettiği değeri vermek için yola çıktığını ifade eden Diler, Gazipaşa Belediye Başkanı olduğu takdirde iyi bir yönetici kadrosu kuracağının da altını çizdi. Diler, “Yeni Bir Başlangıç İçin” diyerek çıktığı bu yolda Gazipaşalılardan tam destek istediğini sözlerine ekledi.