BARIŞMAK İÇİN GELDİĞİ KARISINI BIÇAKLADI

Manavgat’ta bir süre önce kavga ettiği karısı Hatice ile barışmak için bir araya gelen Mustafa Yıldız, karısını ve oğlunu bıçakladı. Mustafa Yıldız olayın ardından polis karakoluna teslim olurken, karısının ve oğlunun durumunun ağır olduğu, hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi. Olay anında evde bulunan Mustafa Yıldız’ın (44) halaları bir anda baba-oğlunun tartışmaya başladığını, ardından da bıçaklama olayının yaşandığını söylediler.

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce 2 çocukları bulunan Mustafa ve Hatice Yıldız çifti arasında yaşanan kavganın ardından Hatice Yıldız (44) eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Bugün çiftin ikamet ettiği Şelale Mahallesi adresinde bulunan eve Mustafa Yıldız’ın Denizli’de yaşayan 2 halası gelerek Hatice Yıldız ile konuşmak ve barıştırmak istedi. Yapılan konuşmaların ardından evin dışında bekleyen Mustafa Yıldız’ın eve gelmesinden kısa bir süre sonra tartışma yaşandı. Tartışma sırasında Mustafa Yıldız eşi Hatice ve oğlu Furkan (18)’ı bıçaklarken, yaşanan tartışma sırasında kızları Aleyna’nın da elini cam kesti.

Olayın ardından kaçan Mustafa Yıldız polis karakoluna giderek teslim oldu. Yaralanan Hatice ve Furkan Yıldız ile elini cam kesen Aleyna (14) ise ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Manavgat Devlet Hastanesinde ameliyata alınan Hatice Yıldız ve oğlu Furkan’ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

HABER MERKEZİ