Balakan ailesinin en mutlu günü

AK Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı ve Alkoçlar Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doğan Balakan’ın oğlu Eymen Efe Balakan sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı.

Muratpaşa ilçesinde bir otelde düzenlenen sünnet törenine, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Antalya Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere katıldı. Balakan ailesini sünnet töreninde yakın akrabaları, tanıdıkları ve sevenleri de yalnız bırakmadı.

Misafirlerin müzik eşliğinde doyasıya eğlendiği törenle Eymen Efe Balakan erkekliğe ilk adımını atmış oldu.

“HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Doğan Balakan sünnet töreninde, Lider Medya’ya özel yaptığı açıklamada, ailesini bu mutlu günde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Balakan, “Bugün ne kadar büyük bir aile olduğumuz biraz daha fark ettim. Tüm ALGE, Lider ve Balakan Hukuk Bürosu ekibine, dostlarımıza ve yakınlarımıza bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Oğlumuzun cerrahi operasyonu daha önce yapılmıştı, pandemi sürecinde bekledik. Sünnet töreni bugüne nasip oldu. Eymen için de çok heyecanlı ve güzel bir gündü” diye konuştu.

“ÇOK HEYECANLI BİR GÜNDÜ”

Hatice Can Balakan da, “Bu özel günümüzde gelen gelmeyen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu mutlu günü bizlerle paylaştıkları için çok sevinçliyiz. Çok heyecanlı bir gündü. Rabbim herkese nasip etsin, çok güzel mutluluklar bunlar” dedi.