Bakanlık devrede: Antalya 185 adet lojman kazanıyor
Adalet Bakanlığının destekleriyle Antalya’ya kazandırılması planlanan lojman sayısı 135’ten 185 çıktı.

Adalet Bakanlığının destekleriyle Antalya’ya kazandırılması planlanan lojman sayısı 135’ten 185 çıktı.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ın talimat ve destekleriyle, Antalya’da görev yapan Hakim, Cumhuriyet Savcısı ve adliye personelinin kullanımına tahsis edilmek üzere, Antalya ili Döşemealtı ilçesinde mevcut Rengi Antalya Greenpark ve Rengi Antalya Greenlife projelerinden ilk aşamada 95 adet, sonrasında 40 adet olmak üzere toplamda 135 adet lojman alımı, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı ile yüklenici firma arasında imzalanan satış protokolleri ile kamuoyuna duyurulmuştu. 135 adet lojman alımına ek olarak, Antalya ili, Kepez İlçesi, Güneş Mahallesinde mevcut 1207 Antalya Prestige Projesi ismi ile satışa sunulan sitedeki 50 adet (2+1) dairenin alımı için Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı ile yüklenici firma arasında 29.04.2024 tarihinde satış protokolü imzalanmış, bu yeni imzalanan satış protokolü ile lojman alımı toplamda 185 adete çıkarılmıştır.
Antalya Adliyesi Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz toplantı salonunda Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci ve yüklenici firma yetkilisi arasında gerçekleştirilen imza programı sonrasında, Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci, Döşemealtı ilçesinde mevcut projeler için farklı tarihlerde protokol imzaladıklarını, şimdi ise Kepez ilçesindeki proje için protokol imzaladıklarını, böylelikle adliye lojmanları sayısını artırmanın gururunu yaşadığını ifade ederek protokolün Antalya’da görev yapan ve yapacak olan meslektaşlarına hayırlı olmasını diledi.
Kepez Devlet hastanesi, hayatını kaybeden Uzman Doktor Hamdi Oğrağ için taziye mesajı yayımladı.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 9 Nisan Çarşamba günü Antalya’daki 8 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Devlet Su İşleri (DSİ) Antalya Bölge Müdürü Özhan Erdanışman, Antalya'nın Kumluca ilçesinde yapımı tamamlanan ve devam eden projelerin maliyetinin yaklaşık 10 milyar lira olduğunu bildirdi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 8 Nisan Salı günü Antalya’nın hava durumu parçalı çok bulutlu olması tahmin ediliyor.
Vatandaşlar Antalya’daki nöbetçi eczaneleri araştırmaya başlarken, Antalya Eczacı Odası tarafından yayınlanan liste ile bugünkü nöbetçi eczaneler belli oldu.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 8 Nisan Salı günü Antalya’daki 6 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Antalya’nın Kepez ilçesinde araçlara saldıran ve yol ortasında yatan sokak köpekleri sürücüler ve yayalar için tehlike oluşturdu. Vatandaşlar belediyeden çözüm bekliyor.
Antalya emekli İl Müftülerinden Kadir Çetin hayatını kaybetti. Çetin’in vefatının ardından Antalya İl Müftülüğü başsağlığı mesajı yayımladı.
Antalya hafta sonunda ışıl ışıl bir düğüne ev sahipliği yaptı.
Antalya’nın Kaş ilçesinde 40 yaşındaki bir imamın 80 yaşındaki yaşlı dul kadınla ilişki yaşadığı iddiasının ardından kadının avukatı Muhhamet Avcı açıklama yaptı. Avcı iddiaları yalanlayarak, “Mirastan iskat ( mirastan çıkarma) nedeniyle annesine kızgın ve kırgın olan kızı, annesi ve imam hakkında asılsız iddialar ortaya atmıştır” dedi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz