Bakan Yardımcısı Yazgı’dan otopark iddialarına yanıt

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya’nın Side Antik Kenti’ndeki otopark sorunu ile ilgili iddiaları üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, “Otopark alanındaki 60 araçlık alanı sadece esnafımızın kullanımına tahsis edeceğiz” dedi.

CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya, geçtiğimiz saatlerde X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Side Antik Kenti’nde esnafın otopark sorunu ile ilgili bir paylaşımda bulunmuştu. Bunun üzerine Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı’dan ise cevap gecikmedi. Yazgı, bölgede otopark ile ilgili çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Öte yandan, otopark alanındaki 60 araçlık alanı sadece esnafın kullanımına açacaklarını belirten Yazgı, şunları söyledi:

“Bölgede her adımı istişare ile yürüttüğümüz esnafımızın otopark sorunu doğal olarak bizim de gündemimizde. Bu konuda geçtiğimiz günlerde Manavgat Esnaf Odası ile bir görüşme gerçekleştirdik. Bölge esnafına yönelik hem indirimli bir abonman sistemi hem de daha geniş otopark alanı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Otopark alanındaki 60 araçlık alanı sadece esnafımızın kullanımına tahsis edeceğiz.”