BAKAN SOYLU PAYLAŞTI GÖZLER 30 MART'A ÇEVRİLDİ
İçişleri Bakanı Soylu'nun sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı “30 Mart’ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz” paylaşımı merak uyandırdı.

İçişleri Bakanı Soylu'nun sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı “30 Mart’ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz” paylaşımı merak uyandırdı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım büyük merak uyandırdı. Üzerinde “30 Mart'ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz” yazılı bir görsel paylaşan Soylu'nun bu hareketinden sonra gözler 30 Mart tarihine döndü. Paylaşımların trafikte yayalara öncelik verilmesi için yapılacak kampanyaya vurgu için yapıldığı öğrenildi. Soylu'nun paylaşımı kısa sürede çok fazla etkileşim aldı.
İHA
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Antalya’da çocuklarla bir araya gelerek, hasret giderdi.
Antalya Bölge Liman Başkanlığı görevini yürüten Muhammet Alper Keçeli, görevinden ayrıldı. Keçeli’nin yerine Göcek Liman Başkanı V. Mustafa Ergüven atandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 16 Nisan Çarşamba günü Antalya’nın hava durumu az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Antalya’nın simge yapılarından olan Saat Kulesi’nin sürekli durması ve bir türlü doğru zamanı göstermemesi tepkilere neden oldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 15 Nisan Salı günü Antalya’nın hava durumu açık ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sokak çağrılarına sert tepki gösterdi. Çelik, bu çağrıların asıl amacının İstanbul’daki yolsuzluk sürecini örtbas etmek olduğunu ileri sürdü.
Hava Tahmin Uzmanı Cengiz Çelik, Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk hava dalgasının etkisini kaybedeceğini açıkladı. Çelik, Antalya’da sıcaklıkların 23 ile 25 dereceyi göreceğini söyledi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Mart ayına ilişkin İl Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı’nda yaptığı açıklamada, kent genelinde yürütülen güvenlik, asayiş ve denetim çalışmalarına dair kapsamlı bilgiler paylaştı. Vali Şahin, Antalya’nın huzuru ve güvenliği için tüm birimlerin kararlılıkla görev başında olduğunu vurguladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 14 Nisan Pazartesi günü Antalya’nın hava durumu parçalı ve az bulutlu olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 13 Nisan Pazar günü Antalya’nın hava durumunun parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz