KIRCAMİLİLERE İMAR MÜJDESİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’dan, Kırcami İmar Planına ilişkin Antalyalıları sevindiren onay haberi geldi. Bakan Kurum, uzun süredir tartışmaları süren ve Antalya halkını isyana sürükleyen Kırcami İmar Planı’na ilişkin müjdeyi sosyal medya hesabından verdi.

MÜJDEYİ BAKAN KURUM VERDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinin, uzun süredir devam eden ve çözüm bekleyen imar meselesini, Antalya 100 bin ölçekli Çevre Düzeni Planı değişikliklerini bakanlıkça onaylayarak sonuçlandırdıklarını açıkladı. Kurum, “Antalya'mıza ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

GÖZLER BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDE

Konuya ilişkin Lider Medya’ya özel açıklamalarda bulunan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ise, “40 yıldır devam eden Kırcami sorunu ile ilgili dün bakanımız Murat Kurum 1/100 binlik planı onayladığını bildirdi. Bu karar Kırcami planlarının önünü açmış oldu. Uysal, mahkeme kararlarıyla ilgili özel bir durum olmazsa üç ay içinde her şeyin yoluna girebileceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

TAŞ: LAF DEĞİL İCRAAT YAPIYORUZ

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise, Kırcami bölgesinin uzun süredir devam eden imar meselesinin çözüldüğünü bildirdi. Düzenlemenin Antalya'ya hayırlı olması temennisinde bulunan Taş, "Bazıları gibi sadece laf değil, Antalya'mız için icraat ve çözüm üretmeye devam ediyoruz." dedi.