Bakan Ersoy Sahil Antalya'da

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ALGE tarafından işletilen Sahil Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı. Yaşam merkezinden övgüyle bahseden Bakan Ersoy, “Burası Antalya'nın vitrini” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Antalya’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Bakan Ersoy ilk olarak Kemer’de sektör temsilcileri ve çarşı esnafıyla bir araya gelerek bayramlaştı.


OTEL YÖNETİCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Otel, eğlence ve yeme-içme sektörünün temsilcileriyle yapılan sohbette, Antalya’nın turizmdeki mevcut durumu da değerlendirildi. Mehmet Nuri Ersoy daha sonra Kemer Taksi Durağı'nda bayram mesaisi yapan esnaf ile bir araya gelerek bereketli kazançlar diledi.


BAKAN ERSOY VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un bir sonraki durağı ise Konyaaltı Sahili oldu.  ALGE tarafından işletilen Sahil Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne ziyarette bulunan Bakan Ersoy işletmeleri ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Ziyarette Bakan Ersoy’a ALGE Yönetim Kurulu Başkanı Ender Alkoçlar da eşlik etti.


"BURASI ANTALYA’NIN VİTRİNİ"

Mehmet Nuri Ersoy, ALGE Sahil Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nden övgüyle bahsederek, övgüler yağdırarak, “Burası sadece Antalya için değil, Türk turizmi için çok önemli bir alan. Burası Antalya’nın vitrini. Bu alan da Antalya halkı için Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak şenlikler ve konserler düzenleyeceğiz” dedi.