Bakan Ersoy: Finike'miz kalkınacak

Cumhur İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Cenk Şimşek'in proje tanıtım törenine katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “İlçelerimizde önce milletimizin gönlünü, sonra da seçimleri kazanacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy memleketi Antalya’da çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Antalya’da bir dizi ziyaretler ve toplantılar gerçekleştiren Bakan Ersoy, Cumhur İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Cenk Şimşek'in proje tanıtım törenine katıldı. Törenle ilgili paylaşımda bulunan Bakan Ersoy, “Dünya turizminin göz bebeği Antalya'mız ve Finike'miz kalkınacak” diye konuştu.


Bakan Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

“Cumhur İttifakımızın Finike Belediye Başkan Adayı Sayın Cenk Şimşek'in proje tanıtım törenine katıldık ve ardından teşkilat mensuplarımızla da bir araya gelerek seçim sürecine yönelik değerlendirmelerde bulunduk. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde, Finike'de ve diğer tüm ilçelerimizde önce milletimizin gönlünü, sonra da seçimleri kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, belediyelerimizle tesis edilecek uyum ile dünya turizminin göz bebeği Antalya'mız ve Finike'miz kalkınacak. Bu güzel coğrafyada sevgi, kardeşlik, iyilik ve birlikte kalkınma modeline işlerlik kazandırmak üzere büyük bir özveriyle çalışacağız.”