Bakan Ersoy’dan takdir toplayan hizmet

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kemer’de Beldibi Bahçecik Ücretsiz Halk Plajında vatandaşlarla bir araya gelirken vatandaşın park talebine verdiği sözü ise 2 gün sonra yerine getirmesi takdir topladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya’da saha çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde de Kemer’de Beldibi Bahçecik Ücretsiz Halk Plajında vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Ersoy, şık bir çalışmaya imza attı.


Vatandaşların taleplerine hassasiyete yaklaşan Bakan Ersoy, vatandaşın Beldibi Bahçecik Ücretsiz Halk Plajının içindeki parka spor aletleri talibine, ilgileneceğini sözünü vererek yanıt vermişti.


Verdiği sözü ise 2 gün sonra hayata geçiren Bakan Ersoy’a vatandaşlar tarafından teşekkür edildi.


  BAKAN ERSOY TAKDİR TOPLADI

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 2022 yılında hayata geçirdiği Beldibi Bahçecik Ücretsiz Halk Plajının içerisine yeni bir park kazandırılmıştı. Geçtiğimiz perşembe Beldibi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Ersoy’a parkın içine spor aletleri konulması talep edilmişti. Vatandaşın isteklerini geri çevirmeyerek çözüm odaklı ilerleyen Bakan Ersoy’da parka spor aletleri konulması için söz vermişti. Bakan Ersoy verdiği sözün ardından 2 gün sonra parka spor aletleri konulması Beldibili vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla ve neşeyle karşılandı. Vatandaşlar Bakan Ersoy’a teşekkür ederken bu kadar hızlı olacağını beklemediklerini belirterek Ersoy’u takdir ettiler.