Bakan Ersoy Afet bölgesinde

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Kumluca ve Demre'de meydana gelen hortum nedeniyle yaşanan afeti yerinde inceledi.

Demre ve Kumluca’da önceki gün yaşanan sağanak ve beraberinde gelen hortumla meydana gelen yaraların sarılması için devlet seferber oldu.


Bölgeye Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’da gitti. Bakan Ersoy ve beraberindeki AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve Cumhur İttifakı Demre Belediye Başkan Adayı İbrahim Oğuz ile Kumluca AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin felaketi yerinde inceledi.


Bakan Ersoy ve beraberindeki heyet seraları ve ürünleri zarar gören çiftçiler ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.


Mehmet Nuri Ersoy, ilk önce Demre ilçesinde felaketten zarar gören seraları tek tek gezerek afetzedelere yaraların kısa sürede sarılacağı sözünü verdi.  Bakan Ersoy, "Devletin tüm imkânlarıyla üretici kardeşlerimizin ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çözüm üretmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.


Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve beraberindeki heyetin bir sonraki durağı Kumluca ilçesi oldu.  Burada da hortum felaketinden zarar gören seraları inceleyen Bakan Ersoy çiftçilerin taleplerini dinledi. Ersoy, Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökçe’nin de iştirak ettiği incelemede yapılacak çalışmaları ele aldı.