BAHTSIZ BEDEVİ

Her sakatlık kötüdür ama Ufuk Akyol'un durumu tam bir trajedi...

Nuri Şahin'in göreve gelmesiyle birlikte adeta yeniden doğan ve Andrea Poli'nin geri döndüğünde bile formayı bırakmayacak kadar iyi bir performans sergileyen Ufuk Akyol, ne yazık ki Samsunspor ile oynanan hazırlık maçının ilk yarısında talihsiz bir kaza geçirdi.

Ancak bu sadece sıradan bir sakatlık değil. Geçen senenin aynı döneminde sakatlanan ve tam 19 maç kaçıran Ufuk Akyol'un, tam formayı kaptığı dönemde yaşadığı bu sakatlık, deyim yerindeyse 'bahtsız bedevilik' oldu.

Geldiği ilk sezonda harikalar yaratan, sonraki sezon sakatlık sorunu yaşayan Ufuk Akyol, yeniden hayata dönmüşken aynı sorunun tekrarlanması gerçekten çok üzücü. Görünen o ki genç futbolcu için bu sezon da kayıp yıl olarak kayıtlara geçecek. Umarım sağlığına en kısa zamanda daha iyi olarak geri döner.

Samsunspor ile yapılan hazırlık maçında Ufuk Akyol'u kaybeden Antalyaspor'a bir tokat da Fehmi Koç'tan geldi. Hani şu lisansı çıkarılamadığı için hiçbir resmi karşılaşmada forma giyemeyen ve devre arasına kadar U19 maçlarına bile çıkamayacak olan Fehmi Koç... Antrenman dışında sahaya inemeyen genç futbolcu, sadece 15 dakika forma giydiği karşılaşmada takımının tek golüne imzasını atarken, lisansı çıkarmayan personelin kulağı bir kez daha çınladı...

Sahi ne oldu o iş? 18 yaşındaki bir futbolcunun lisansını çıkarmayarak belki de kariyerine balta vuranlar, cezasız mı kalacak? Görünen o ki öyle olacak...