Baba ve oğluna kamyon çarptı
Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde yoldan geçen kamyonetin, arızalanan motoru kenara çekmeye çalışan baba ve oğluna çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında baba yaşamını yitirdi, oğlu ise yaralandı.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde yoldan geçen kamyonetin, arızalanan motoru kenara çekmeye çalışan baba ve oğluna çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında baba yaşamını yitirdi, oğlu ise yaralandı.
Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki kaza, dün saat 17.15 sıralarında Organize Sanayi Bölgesi 2 No'lu giriş kapısı önünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde 15 PF 590 plakalı motosikletin arızalanması sonucu, motosikleti yolun kenarına çekmeye çalışan Serdar Ersoy ve oğlu Mesut Ersoy'a, aynı istikamette seyir halinde bulunan Ş.G. kontrolündeki 07 BCE 603 plakalı kamyonet çarptı.
Çarpma sonrasında baba Serdar Ersoy ve oğul Mesut Ersoy'un metrelerce savrulduğu kazada Serdar Ersoy olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Mesut Ersoy ise 112 Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Serdar Ersoy'un cesedi savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazada yaralanan Mesut Ersoy'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Öte yandan, kazaya karışan kamyonet sürücüsü Ş.G. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
İHA
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayram mesajı yayımladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından, Antalya beklenen sağanak yağmura teslim oldu.
9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ilk günü Antalya'da sabah saatlerinde yollar boş kaldı. Vatandaşların memleketlerine ve tatil beldelerine gitmesiyle 30 Mart Pazar günü trafik yoğunluğu azaldı. Şehir girişlerinde ve çıkışlarında, yoğunluklar yaşanırken şehir merkezi bomboş kaldı.
Ramazan Bayramı’nın ilk günü vatandaşlar Antalya’daki nöbetçi eczaneleri araştırmaya başlarken, Antalya Eczacı Odası tarafından yayınlanan liste ile bugünkü nöbetçi eczaneler belli oldu.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında Ramazan Bayramı’nın ilk günü Antalya’da elektrik kesintisi yapılmayacağını duyurdu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Antalya'da ve ilçelerinde hava bulutlu ve yağışlı olacak.
Ramazan Bayramı vesilesiyle şehirden dışından tatile gelenler ve memleketine gidenler Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yoğunluk oluşturdu. Kimisi akbaba ziyaretleri için 9 günlük bayram tatilini değerlendireceğini söylerken kimisi ise tatilde dinlenerek vakit geçireceğini belirtti.
Antalya’da Ramazan Bayramı arefesinde Uncalı Şehitliği’nde düzenlenen programda şehitler dualarla anıldı. Şehit kabirlerine karanfil bırakıldı, ailelerin bayramı kutlandı.
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, üniversite personeliyle düzenlenen bayramlaşma töreninde duygusal anlar yaşadı. Konuşmasında barış ve beraberlik mesajı veren Özkan, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde çıkan yangına da değindi.
Antalya İl Millî Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan iftar sofasında öğrenciler ile bir araya geldi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz