AZİZ ÇETİN KOLTUĞA OTURUYOR

Antalyaspor'da Başkan Mustafa Yılmaz'ın yerine koltuğa oturacak isim bugün belli oluyor. Yönetim kurulu toplantısında belirlenecek yeni başkan için Basın Sözcülüğü görevini üstlenen Aziz Çetin'in adaylığı kesin. Kulislerde ise başka bir adayın daha çıkabileceği iddia ediliyor.

Sezonun sona ermesinin ardından çalkantılı günlere giriş yapan Antalyaspor'da başkanlık değişimi bugün yaşanacak. Mustafa Yılmaz'ın 3 aylık görevini bırakmasının ardından bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında camianın lideri belli olacak. Kırmızı-Beyazlılarda Basın Sözcülüğü görevini yürüten Aziz Çetin'in yeni başkan olması bekleniyor.

ADAY ÇIKABİLİR

İlk olarak Mali Asbaşkan olan Emin Hesapçıoğlu'na başkanlığın teklif edildiği, ancak kendisi tarafından kabul görmediği öğrenilirken, Hesapçıoğlu'nun Asbaşkan olarak göreve devam edeceği belirtildi. Hali hazırda tek aday Aziz Çetin olarak görülürken, bir başka ismin de aday olarak ortaya çıkabileceği kulislerde konuşuluyor.

YÖNETİMDE DEĞİŞİKLİK

Başkanlık seçiminin ardından yönetim kurulundan bazı isimlerin ayrılması bekleniyor. 5-6 kişinin yeni yönetim kurulunda olmayacağı, seçilen başkanın da bu eksiği dışarıdan takviye yaparak yine 29 kişilik yönetim kurulu listesinin oluşturulacağı ifade ediliyor.

TOPLANTI 17.00'DE

Aziz Çetin'in başkan adayı olarak gireceği toplantının başlama saati 17.00 olacak. Mustafa Yılmaz'ın da katılacağı toplantıda yeni başkan belirlenecek ve sonrasında birlikte yemek yenilecek. Kırmızı-Beyazlı kurmaylar daha sonra ise A Milli Takım'ın Gine'yi ağırlayacağı mücadele için Antalya Stadyumu'na hareket edecek.