AZİZ ÇETİN DÖNEMİ BAŞLIYOR

Mustafa Yılmaz'ın ayrılık kararını açıklamasının ardından Antalyaspor'da yeni başkan belli oldu. Kırmızı-Beyazlılarda Basın Sözcülüğü görevini yürüten Aziz Çetin'in, bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından başkanlığını resmen açıklaması bekleniyor.

Mustafa Yılmaz'ın başkanlıktan ayrılmasıyla birlikte Antalyaspor'da yeni dönem başlamak üzere... 3 aylık görevinden ayrılan Mustafa Yılmaz'ın koltuğuna Basın Sözcüsü Aziz Çetin oturmaya hazırlanıyor. Aziz Çetin'in ilk olarak Mustafa Yılmaz ile görüştüğü, sonrasında da bazı yönetim kurulu üyeleriyle paylaştığı gelen haberler arasında yer aldı.

TOPLANTIDA KONUŞULDU

Mustafa Yılmaz'ın dün düzenlediği basın açıklamasının öncesinde yönetim kurulu üyeleri Ramazan Karabulut, İsmail İltemir, Sezgin Özer, Berkay Bahar ve Emrah Çelik'in yer aldığı toplantıda da konunun görüşüldüğü öğrenildi. Arkadaşlarının sözlü desteğini alan Çetin'in tüm yönetim kurulu üyelerinin katılmasının beklediği bugün yapılacak toplantının ardından başkanlığını resmen açıklaması bekleniyor.

YÖNETİMDE DEĞİŞİKLİK

Genel kurul olmadan yönetim kurulu içerisinde yapılacak seçimle başkanlık koltuğuna oturması beklenen Aziz Çetin döneminde bazı değişikliklerin de olması bekleniyor. Bazı yönetim kurulu üyelerinin görevden ayrılacağı ifade edilirken, Çetin'in de birkaç ismi ekleyeceği bilgisi paylaşıldı.

İŞİ KOLAY OLMAYACAK

Mustafa Yılmaz'ın 3 aylık döneminin ardından göreve gelmeye hazırlanan Aziz Çetin'in, bu dönemde işi çok kolay olmayacak. Mustafa Yılmaz'ın basın toplantısında 61 milyon Euro ve 88 milyon TL'lik borcu üstlenen Ali Şafak Öztürk ile ilgili olarak sözlerinin Aziz Çetin tarafından desteklenmediği ve kendileriyle daha iyi bir ilişki içerisinde olmak istediği gelen haberler arasında yer aldı. Diğer taraftan, kulüp içerisinde eski yönetimler döneminde göreve getirilen personelle ilgili olarak da revizyon yapılacağı gelen haberler arasında yerini aldı.