AZAP VE GAZABI...

"Allah'ın azabı ve gazabı zalimlerin üzerine olsun" bedduasını belki de hayatımızda hiç duymadığımız duyduk bu hafta.

Netanyahu kod adlı teröristin elebaşı olduğu devlet görünümlü İsrail terör örgütünün Filistin'deki alçak saldırıları öylesine zalim bir hal aldı ki...

***

Ne dur diyen ne de durdurmak için çaba gösteren var. Elbette Türk ve Müslüman dünyasının hamisi rolünü üstlenen ülkemizi ve idarecilerimizi bu serzenişten uzak tutuyoruz.

***

Ancak özellikle Arap Birliği ve İslam İşbirliği Teşkilatının günler geçmesine zalimliğin zirve yapmasına karşın sadece kınama yayınlaması inanılır gibi değil. İyi de arkadaş sade bir vatandaş olarak bunu ben de yapıyorum. Önemli olan bu alçaklara karşı bir yaptırım uygulayabilmek değil mi?

***

Onlarla olan siyasi, askeri ve ekonomik ilişkiler başta olmak üzere tüm ilişkileri bir askıya almayı deneseniz mesela. Tüm İslam ülkelerinin devlet başkanları olarak ortak bir görüşe varıp Batı Şeria'da bir toplantı yaparak tüm dünyanın dikkatini oraya çekseniz nasıl olur?

***

Bakın dünyadaki tüm terör örgütlerinin ve devlet görünümlü teröristlerin hamisi ABD'ye...!

Daha ilk günden itibaren kayıtsız şartsız destek verdiklerini açıkladılar. BM kararlarına göre savaş ve insanlık suçu sayılan cami, okul ve hastaneyi bombalamalarına rağmen teröristlerini nasıl koruduklarını görmüyor musunuz?

***

İki yüzlü batıdan ve tek dişi kalmış medeni dediğimiz canavarlaşmış hainlerden bir beklentimiz elbette yok, olamaz da!

***

Ancak iki milyar Müslüman alemini temsil eden sizlerden hem mağdur ve mazlum milletler, hem de Gazze'de, Ramallah'ta ve Batı Şeria'da her saniye ölümün kol gezdiği coğrafyada yaşayanlar sizlerden çok şey bekliyor.

***

Eğer gereğini yapmaz veya yapamazsınız işte o zaman Allah'ın azabı ve gazabı aynı zalimlere olduğu gibi sizlerin de üzerine olur.

Bilin istedim...