AYŞEN HANIMA NİYE AYRICALIK YAPILIYOR?

Biz yaşamımızın her alanında ADALET isterken bu kendimize gelince AYRICALIK isteyen bir yapıya sahibiz. İster kabul edin ister etmeyin. İMTİYAZLI olmaya bayılıyoruz. Hele hele Antalya’da son dönemde siyaset arenasında bu AYRICALIKLI aday adayları dikkatimi çekiyor. Hani bunu kendi PARASI PULU ile yapsa bir sözüm olmayacak.

Lakin bu iş biraz abartılıyor. ‘KÜPE GİRMEDEN SİRKE OLMAK’ misali sabırsız, aceleci. Bir tavır sergileniyor. Bunu yapanda ve una yol açanda İKTİDARA aday İYİ Parti’nin İL YÖNETİCİSİ ve onun milletvekili ADAY ADAYI bir hanımefendi.



Çok uzatmayayım. İYİ Parti’nin Antalya milletvekili aday adayı AYŞEN KURT adında bir MANKEN edalarında bir hanımefendi var. Manavgatlı eğitimli bir TURİZMCİ. Son yapılan TEMAYÜL yoklamasında 3’ncü sırada yer aldı. Boynunda ve elindeki DÖVMELERİ ile de dikkat çekiyor KURT. Çok abartılı hareketleri var. Sanki BAKAN!

Henüz daha yolun başında bile değil kendisi amma baya havaya girmiş. Ancak öyle bir abartılı hareket daha var ki ADAY ADAYLARI içinde sanırım kendisine AYRICALIK tanınmış. İYİ Parti Antalya milletvekili aday adayı AYŞEN KURT’u yanında, arkasında, sağında, solunda GÖLGE GİBİ takip eden bir hanımefendi daha var. Özel kalem MÜDÜRÜ-KORUMA edasında!

Benim asıl dikkatimi çeken olay bu oldu. Şöyle bir baktım; daha TBMM’ye bile girmemiş, bırakın SANDIKTAN bile çıkmamış birinin böyle bir görüntü vermesi dikkat çekiyor. Sordum soruşturdum. AYŞEN KURT’u gölge gibi takip eden hanımefendi MÜDÜR-KORUMA değilmiş. “Kim peki?” diye sorgulayınca “İL YÖNETİCİSİ” cevabını aldım.

Hay Allah nasıl olur bu yahu diye kendi kendime söylendim. Peki kimdir bu yönetici, adı sanı nedir diye? İYİ Parti Antalya Kalkınma Politikaları Başkanı ELVAN ARSLANDOĞAN imiş. Buraya kadar anladınız değil mi? O zaman kalan bölüme devam edelim. B olayı İYİ Partililer ile konuştum; “AYŞEN hamına tanınan İMTİYAZ diğer aday adaylarına da tanınıyor mu?” diye.

Aldığım cevap “HAYIR” oldu. Nasıl olur, koca il yönetici AYŞEN KURT’un tüm programlarında hep ÖZEL KALEM müdürü gibi takipte. KORUMA edasıyla! “Bu işte bir yanlışlık var” deyip biraz daha araştırdım. Partinin bir yöneticisi durup dururken niye bir ADAY ADAYINA böyle AYRICALIK tanıyıp vakit ayırsın ki? İlk kez görüyorum.

Şimdi ben buradan diğer İYİ Partili ADAY ADAYLARI adına hem AYŞEN KURT’a hem de ELVAN ARSLANDOĞAN soruyorum? İlk sorum AYŞEN hanıma; “Bu görevlendirmeyi il yönetimi mi yaptı? Yoksa böyle bir durumu siz kendiniz mi istediniz? Özel bir çalışma sistemi içinde ise ÜCRET ödüyor musunuz? Bu ayrıcalık nereden aklınıza geldi? Sizin ŞİRKET elemanınız mı?”

Şimdi diğer sorularım da ELVAN ARSLANDOĞAN’a;

“Size İl Yönetimi mi görevlendirdi, yoksa kendinize bunu görev mi edindiniz? Bir il yöneticisinin 76 aday adayı içinde bir kişiye İMTİYAZLI davranması doğrumu? Parasal bir çıkarınız mı var? Bu AYRIMCILIĞINIZI temayül yoklamasında da yaptınız mı? Bu hareketinizi GÖNÜLLÜ MÜ yapıyorsunuz? ADAY ADAYINI takip ederken görevinizin bir tanımlaması var mı? Diğer ADAY ADAYLARINA haksızlık olduğuna inanıyor musunuz?...”

İşte sevgili okurlar ve İYİ Partili arkadaşlar, İYİ Parti’nin aday adayları. Siz kendinizi DEMOKRATİK bir yarışta zannediyorsunuz ama işin aslının öyle olmadığı bu anlattığımda. Zaten ortaya çıkan tablo ve sonuçlar bu yaşanan olayla açık bir şekilde örtüşüyor sanırım. Benden bu kadar. Gerisi size kalmış.

TEHLİKELİ BİR SATIŞ

Türkiye’de 6 Şubat’ta yaşanan ASRIN FELAKETİ depremler ile dikkatler Antalya’da FALEZLERE çekilmişti. Koruma alanı içindeki doğa harikası bu FALEZLERDEKİ yapılara! Birkaç gün konuşuldu, haberler yapıldı ama yine TEHLİKE unutuldu, göz ardı edildi. Bir arkadaşım sosyal medyada bir SATIŞ ilanını görünce kopyalayıp benimle paylaştı.

Şehrin en eski restoranlarından birisi olan YALIM’IN (yeni adını bilmiyorum sürekli el değiştiriyor) SATILIĞA çıkartıldığını gördüm. İlana eklenen fotoğraflara bakınca şaşırdım. Sanki FALEZLERİN üzerine zorla yapılmış bir bina görünümünde eski YALIM. Bir kaya parçası kaysa maazallah yemek yiyenlerle birlikte CUMBURLOP herkes denize boca olur.

Bu şehirde FALEZLERİN üzerinde YALIM gibi birçok bina var. Hadi SATILIĞA çıkartan çıkarttı da alacak adamın YÜREK yemesi lazım. Çünkü burada oturmak YÜREK ister.

Hele hele bu DEPREMDEN sonra böyle yerleri bırakın SATILMASINA izin verilmesine biran önce YIKILMASI gerekir. Umarım bir FACİA olmadan bunun önlemi alınır.

Yoksa DİZİMİZİ çok DÖVERİZ!