AYRILIK MEVSİMİ

Son haftaların hayal kırıklığı yaratan takımı Antalyaspor'da kadroda revizyon başlıyor. Transfer sezonunun açılmasıyla Fernando Lucas Martins ve Admir Mehmedi ile imzaları atmaya başlamayı planlayan Akrep'te toplamda en az 5-6 futbolcunun ayrılması bekleniyor.

Son 4 haftada sadece 1 puan kazanabilen Antalyaspor'da transfer çalışmaları devam ederken, bir yandan da gidecek ve kalacak oyuncular belirleniyor. Kırmızı-Beyazlılarda 3 yıllık Amilton Minervino hikayesinde sona yaklaşılırken, Brezilyalı futbolcuyu takip edecek oyuncular da olacak. Bu kapsamda Antalyaspor'un 4-5 futbolcuyla daha yollarını ayırması bekleniyor.

MUKAIRU'NUN GÖZÜ ADA'DA

Antalyaspor'un ciddi bir bonservis beklentisi içerisinde olduğu Paul Mukairu, İngiltere'ye gitmek için gün sayıyor. Kırmızı-Beyazlı kulübe ayrılmak istediğini bildiren Nijeryalı oyuncu için sezon başında da transfer girişiminde bulunan İngiltere temsilcisi Nottingham Forrest'ın ilgisi bulunuyor. İngiliz ekibin, 2.3 milyon Euro ve sonraki satıştan pay teklif ederken, Antalyaspor bu rakamı yukarı çekmek için pazarlıklarını sürdürüyor.

MILOSEVIC'E 'TAKIM BUL' TALİMATI

Sezon başında Konyaspor'dan transfer edilen Deni Milosevic, hayal kırıklığı yaratanlar listesinin zirvesinde yer alıyor. Boşnak futbolcunun yüksek maaşı sebebiyle de kendisine takım bulması istendi. 26 yaşındaki futbolcunun, ayrılmaya ise sıcak bakmadığı ifade edildi. Bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 16 maça çıkan Milosevic, sadece 1 gol atabildi.

ERSİN VE ERKAN KİRALANACAK

Antalyaspor'un sezon başında transfer ettiği ve beklentileri karşılayamayan diğer isimler ise genç futbolcular Ersin Zehir ve Erkan Eyibil oldu. Her iki futbolcu da süre almakta zorlanırken, Kırmızı-Beyazlıların iki futbolcunun kiralanması için çalışmaları başlattı. Ersin Zehir, bu sezon sadece 3 maçta sahaya çıkarken, 73 dakika süre alabildi. Ümit Milli Takım kadrosunda da yer alan Erkan Eyibil ise 3 maçta 92 dakika sahada kaldı.

HARUN'A FESİH FORMULÜ

Kırmızı-Beyazlılarda uzun süredir forma giymeyen Harun Alpsoy'un ise sözleşmesinin feshedilmesi gündeme geldi. Oynadığı dönemlerde Antalyaspor'un önemli bir parçası olan 24 yaşındaki futbolcu, uzun süredir sakatlıklar sebebiyle forma giyemiyor. Geçen sezonu Altay'da kiralık olarak geçiren Harun Alpsoy, 19 Aralık 2020'den bu yana forma giymiyor.

FREDY'YE TEKLİF YAĞIYOR

Geldiği günden bu yana Antalyaspor'un en istikrarlı oyuncuları arasında yer alan Fredy Ribeiro için de teklif yağıyor. Başakşehir ve Yeni Malatyaspor'un başta olmak üzere pek çok takım tarafından takip edilen Angolalı futbolcunun gidişine ise Kırmızı-Beyazlılar sıcak bakmıyor. Sezon başında da Suudi Arabistan'dan bir takım tarafından 1.5 milyon Euro bonservis bedeli teklif edilen deneyimli futbolcunun transferine izin verilmemişti.

FERNANDO VE MEHMEDI ANTALYA'YA GELDİ

Antalyaspor, anlaşmaya vardığı Fernando Lucas Martins ve Admir Mehmedi'yi şehre getirdi. Son olarak Çin takımlarından BJ Guoan forması giyen Fernando Martins, son maçına çıkmasının üzerinden yaklaşık 1 yıl geçerken, eksiklerini Antalya'da yaptığı çalışmayla kapatmaya çalıştığı öğrenildi.