AVRUPA YOLU AÇILIYOR

Avrupa kupalarına katılmak için önündeki tek engel Türkiye Kupası finalindeki rakibi Beşiktaş olan Antalyaspor, UEFA Kulüp Lisansı için gerekli yükümlülüklerini de yerine getirdi. TFF ve UEFA'nın onaylaması halinde Akrep, 17 senedir uygulamada olan lisansı 5. kez elde edecek.

Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'ın rakibi olan Antalyaspor, UEFA vizesi alması halinde Avrupa yolunu da açıyor. Kırmızı-Beyazlılar, Avrupa kupalarında mücadele edebilmek için alınması gereken UEFA Kulüp Lisansı'yla ilgili olarak verilen tarihin son gününde işlemlerini tamamlamayı başardı. Gerekli ödemeleri yapan Kırmızı-Beyazlı yönetim, son gün olan dün evraklarını Türkiye Futbol Federasyonu'na teslim ederken, yapılacak incelemeleri beklemeye çekildi.

"AVRUPA'YA GİDECEĞİZ"

Çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren Mustafa Yılmaz, yoğun bir mesai sonrası gereken tüm işlemleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Antalyaspor'un Türkiye Kupası'nı kazanacağına ve Avrupa kupalarında mücadele edeceğine inandığını kaydeden Mustafa Yılmaz, "Kulübün başarısı için gece - gündüz demeden çalışıyoruz. Her şey Antalyaspor için" dedi.

TRANSFER ENGELİ KALKIYOR

Geriye dönük olarak bazı futbolculara olan borçları ödeyerek UEFA Kulüp Lisansı'nı alması beklenen Antalyaspor, geçtiğimiz devre arası gelen transfer engelini de otomatik olarak ortadan kaldırmış olacak. Devre arasında transfer yapmayan tek takım olan Akrep, böylece sezon sonunda kadrosuna da takviye yapabilecek.

AKREP 5. KEZ ELDE ETTİ

UEFA Kulüp Lisansı için tüm yükümlülüklerini yerine getiren Antalyaspor, TFF ve UEFA'dan onay alması halinde 5. kez bu başarıya imzasını atmış olacak. 17 senedir uygulamada olan UEFA Kulüp Lisansı, daha önce Ali Şafak Öztürk ve Hasan Akıncıoğlu dönemlerinde 2'şer kez elde edilmişti. Kırmızı-Beyazlılar, Gültekin Gencer ve Cihan Bulut dönemlerinde ise bu lisansı alamamıştı.