Avrupa'ya 'Rize' virajı

Süper Lig'de istikrarı sağlayamayan Antalyaspor, Avrupa şansını sürdürebilmek için Rize deplasmanına çıkıyor. Kırmızı beyazlıların mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı karşılaşma bugün saat 16.00'da başlayacak. Zorlu mücadelede hakem Emre Kargın düdük çalacak.

Geçtiğimiz hafta Ankaragücü ile oynanan karşılaşmada 2 puan bırakan ve ilk 5 hedefi için büyük yara alan Antalyaspor, Avrupa şansını sürdürebilmek için Rizespor deplasmanına çıkacak. Halen matematiksel olarak Avrupa'ya gitme fırsatını elinde tutan Akrep, kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 16.00 olacak. Zorlu mücadelede İzmir bölgesi hakemlerinden Emre Kargın düdük çalacak. Volkan Ahmet Narinç ile Candaş Elbil’in yardımcı hakem olarak görev alacağı mücadelenin 4. hakemi Feridun Daldaş oldu.

DEOLASMANDA GÜLMÜYOR

Antalyaspor'un Rizespor deplasmanında yüzü gülmüyor. Antalyaspor, Karadeniz ekibine rakip olduğu son 7 Süper Lig maçının dördünü kaybederken, teknik direktör Sergen Yalçın ise tam tersi bir grafik çiziyor. Deneyimli teknik adam,  Rizespor'a rakip olduğu son 4 Süper Lig maçını kazanmayı başardı. Ligin ilk yarısında Antalya'da oynanan mücadele, 0-0 sona ermişti.

BÜNYAMİN OYNAYAMAYACAK

Antalyaspor, kritik karşılaşmaya büyük oranda tam kadroyla çıkacak. Zorlu mücadele öncesinde cezalı ismi bulunmayan Antalyaspor’da tek eksik isim Bünyamin Balcı… Beşiktaş karşılaşmasında sakatlanan genç futbolcu, Rize deplasmanında forma giyemeyecek. Genç futbolcunun yerine Erdoğan Yeşilyurt’un görev alması bekleniyor.

 

Maç detayları:

- STAT: Çaykur Didi

- HAKEM: Emre Kargın

- SAAT: 16.00

 

Muhtemel 11'ler:

 

Çaykur Rizespor:

Gökhan

Taha

Aliqulov

Emirhan

Halil

Shelvey

Varesanovic

Akintola

Zeqiri

Olawoyin

Minchev

 

Antalyaspor:

Leite

Erdoğan

Veysel

Bahadır

Güray

Kaluzinski

Streek

Safuri

Saric

Larsson

Buksa