AVRUPA BEKLERKEN ŞUBE KAPANDI

Geçtiğimiz sezonu düşük bütçesine rağmen ilk 7’de bitirmeyi başaran Antalyaspor Hentbol Takımı’nın Avrupa kupalarına katılması beklenirken şok bir karar alındı. Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF), Türkiye’nin Avrupa kotasını 4’ten 5’e çıkarmasıyla birlikte Avrupa yolu açılan Antalyaspor, hentbol şubesini kapatma kararı aldı. 18 Temmuz’da yapılması gereken başvuruyu yapmayan Kırmızı-Beyazlılar, artık hentbol branşında faaliyet göstermeyecek.

SADIK ÇETİN SADAK

2 KEZ AVRUPA’DA TEMSİL ETTİ

9 yıldır Süper Lig’de mücadele eden Antalyaspor, bugüne kadar iki kez Türkiye’yi Avrupa kupalarında temsil etmişti. Antalyaspor Kulübü Derneği’nde yapılan seçimde liste dışında kalan Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, göreve veda ettiğini açıklamasının ardından alınan bu karar camiada adeta şok etkisi yarattı.

SUTOPU DA ARTIK YOK

Antalyaspor’da hentbolun yanı sıra sutopu şubesi de kapatıldı. U19 Kadınlar 1. Lig’de mücadele veren Kırmızı-Beyazlılar, sezonu son sırada tamamlamıştı. 3 devre olarak gerçekleştirilen ligde Ortadoğu Teknik Üniversitesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Galatasaray ile mücadele veren Antalyaspor, sezonu son sırada tamamlamıştı.

SIRADA KORUMALI FUTBOL VAR

Antalyaspor Kulübü Derneği’ne bağlı olarak mücadele veren korumalı futbol takımının da kapatılmasının gündeme geldiği öğrenildi. Geçen sezon başarılı bir performans sergileyerek şampiyonluk mücadelesi veren Kırmızı-Beyazlıların, tasarruf tedbirleri kapsamında kapatılabileceği belirtildi.