AVCI KARADENİZ'E GİDİYOR

Teknik adam arayışlarına devam eden Antalyaspor'da listenin ilk sırasında yer alan Abdullah Avcı, tercihini Trabzonspor'dan yana kullandı. Kırmızı-Beyazlılar, yönünü alternatif isimlere çevirirken, Yalçın Koşukavak ve Mustafa Reşit Akçay ile görüşüldüğü iddia edildi

Tamer Tuna ile yollarını ayıran Antalyaspor ve Eddie Newton'ın görevine son veren Trabzonspor, Abdullah Avcı için karşı karşıya gelirken, düelloyu Karadeniz ekibi kazandı. Abdullah Avcı ile her konuda anlaşma sağlayan ve deneyimli teknik adamı Antalya'ya getiren Kırmızı-Beyazlılar, Trabzonspor'un hatırlı kişileri devreye sokmasıyla beklemeye çekildi. Antalya'ya gelen ve Başkan Ali Şafak Öztürk ile yüz yüze görüştükten sonra İstanbul'a dönen Abdullah Avcı, daha sonra Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'yla da masaya oturdu. Yapılan görüşmelerin ardından tarafların prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, teknik direktörlük konusunda Abdullah Avcı ile anlaşamadıklarını bildirdi. Deneyimli teknik adam ile görüşmelerin sonlandırıldığını ifade eden Murat Süğlün, "Genel şartlarda bir anlaşmaya varamadık. Bunun ardından diğer hoca adaylarımızla görüşmeye başladık. Kısa süre içinde yeni teknik direktörümüzü açıklayacağız” dedi.

KOŞUKAVAK VE AKÇAY DEDİKODUSU

Abdullah Avcı ile anlaşılamamasının ardından alternatif isimlere yönelen Akrep'in, Kasımpaşa maçına da Tahsin Tam yönetiminde çıkması bekleniyor. Milli arada yeni teknik adamını açıklaması beklenen Kırmızı-Beyazlıların, Yalçın Koşukavak ve Mustafa Reşit Akçay ile ilgilendiği ortaya koyulan iddialar arasında yer aldı.

KORAY GEÇGEL